Emil Staack før ny badmintonliga-sæson: Umiddelbart står vi godt hele vejen rundt

Loading

BadmintonBladet har forud for den nye Badmintonliga-sæson spurgt nøglepersonerne i de forskellige klubber om forskellige spørgsmål om denne sæson. I dag udtaler Emil Staack, der er assistenttræner i TSS, sig. 

Hvad er dine forventninger til næste sæson?
Vores forventning er, som altid, at spille med om medaljer.

Hvordan ser du i denne forbindelse, at truppen er rustet til at leve op til dine forventninger? Har i en bredere trup i år?
Jeg tror, at vi med vores tilgange får lidt flere “skuldre”, der kan bære holdet. Umiddelbart står vi godt hele vejen rundt, men vi ved også at vi, som flere andre hold, er sårbare i forhold til skader, afbud m.m.

Hvem tror du bliver danske mestre og hvorfor?
Skovshoved – ingen kan hamle op med dem økonomisk, og dermed har de også et slagkraftigt hold.

Hvem tror du bliver sæsonens overraskelse og hvorfor?
Meget afhænger af, hvilke udenlandske spillere, der kommer til de forskellige klubber, men hvis Kjeldsen/Højbjerg lever op til deres målsætning om endnu en semifinale, vil det umiddelbart være en overraskelse (det er altid sværere anden gang).

Hvem tror du ender i nedrykningsspillet og hvorfor?
Igen kan tilgangen af udenlandske spillere rykke meget rundt på styrkeforholdene klubberne imellem, men en klub som OBK har haft en betydelig åreladning de sidste par sæsoner, og får de ikke udenlandsk tilgang, ser det svært ud for dem.

Hvem tror du bliver sæsonens skuffelse og hvorfor?
Det er meget svært at spå om på nuværende tidspunkt, men bliver Skovshoved ikke danske mestre, må det vel betragtes som en massiv skuffelse for dem – i så fald håber jeg, at det er os, der skubber dem af tronen.

Læs også

Caroline tog sagen i egen hånd

Skælskør Badminton Klub er mere end et ligahold der ligger i toppen af den danske …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.