Foto: @Tine Bay

Højbjerg: Vind eller forsvind-afslutning

Loading

Højbjerg har inden den sidste kamp i Badmintonligaens grundspil bragt sig i en ikke særlig sjov situation, for at bruge sportschef Michael Kjeldsens lidt underspillede kommentar til kampen. Situationen er meget enkel, idet Højbjerg skal vinde over Værløse i torsdagens kamp, ellers står den på kvalifikationsspil sammen med Værløse og nr. 1 og 2 fra 1. division.

Værløse har for så vidt ikke noget at spille for, idet holdet med 3 point er sikker på at skulle spille kvalifikation. Højbjerg har på 9. pladsen 6 point, mens Odense, Gentofte og Greve lige over alle har 8 point. For Højbjerg er det altså ikke nok selv at vinde, man er også afhængig af resultaterne i de andre kampe, hvor Greve møder AB, Odense møder Solrød og Gentofte møder Vendsyssel.

Kampen mod Værløse ser tæt ud, men i hvert fald på papiret burde det kunne lykkes for Højbjerg at vinde sæsonens tredje sejr. Ifølge Michael Kjeldsen ser det for Højbjerg fornuftigt ud i mixeddouble og herredouble, som også har stået for sejrene i de to seneste 2-4 nederlag. I mixeddouble møder Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt Værløses Mai Surrow og Kristoffer Knudsen, mens Oliver Leydon-Davis og Anders Skaarup Rasmussen i herredouble møder Mikkel Mikkelsen og Nikolaj Overgaard.

Også i herresinglerne er der muligheder, om end de ser meget tætte ud. I 1. herresingle møder Kasper Dinesen Rasmus Messerschmidt, og i 2. herresingle møder Ramon Garrido Værløses Ditlev Jæger Holm.

Mens Højbjerg måske er favorit med nogle få procenter i disse kampe, må Værløse tilsvarende regnes som små favoritter i damesingle, hvor Iben Bergstein møder Julie Dawall Jakobsen, og i damedouble, hvor Marie Louise Steffensen møder Julie Finne-Ipsen og Josephine Van Zaane.

Pressemeddelelse fra Højbjerg Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

En kommentar

  1. Mer enn noen gang:la Være å Sløse med sjansene så Løser det seg nok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.