Christinna Pedersen med 2 sejre i Indonesien

Loading

Torsdag formiddag var der mange danskere i aktion ved Indonesia Open, hvor danskerne på papiret havde gode chancer for avancement.

Dagen startede startede godt for danskerne, da den rutinerede danske doublepar Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl spillede sig let videre til næste runde med en sejr på 21-12 og 21-15 over et koreansk par. De møder i næste runde det stærke femte seedede koreanske par Ye Na Yang og So Young Kim.

Christinna Pedersen og Joachim Fischer spillede deres kamp imod et indonesisk par, hvor danskerne måtte ud i tre sæt. Danskerne var derimod klart overlegne i tredje sæt som de vandt med 21-11. De skal i næste runde op imod ottende seedede Sung Hyun Ko og Ha Na Kim fra Korea.

Danskere op imod overmagten
Derefter gik desværre ned ad bakke for de danske præstationer. Viktor Axelsen kunne ikke følge op på sin gårsdagens flotte sejr over Tommy Sugiarto, da han spillede mod kinesiske Chen Yuekun. Efter tre sæt måtte den unge dansker desværre gå slukøret fra banen med et nederlag på 21-18 i afgørende sæt.

Et par som i den grad var undertippede til deres kamp var danske Kim Astrup og Anders Skaarup, da de skulle op imod verdensmestrene Hendra Setiawan og Mohammed Ahsan. Indoneserne var lige to gear bedre end danskerne, og derfor måtte de danske drenge desværre se dig besejret med 21-14 og 21-11 på 28 minutter.

Dansk skuffelse
Anden seedede Carsten Mogensen og Mathias Boe var favoritter i deres kamp mod kinesiske Fu Haifing og Zhang Nan. Denne favoritværdighed kunne danskere ikke leve op til, da kineserne trak sig sejrrigt ud af opgøret med 21-18 og 21-19.

Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl spillede en meget tæt kamp mod kinesiske Kai Lu og Yaqiong Huang. Som kendetegnet for de danske præstationer i dag trak danskerne det korteste strå da Mads og Kamilla tabte med 21-18 i tredje sæt.

Senere i dag spiller Jan Ø. Jørgensen og Hans-Kristian Vittinghus deres kampe om en plads et skridt nærmere titlen i Indonesien.

/Anders Jensen/Badmintonbladet

Læs også

Dubai Super Series Finals: God start i andet sæt er ikke nok for Boe/Mogensen

Mathias Boe/Carsten Mogensen havde revanche til gode fra gruppespillet ved Dubai Super Series Finals, da …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.