Jakob Poulsen.

Solrød-træner efter uventet nederlag: Det er mig en gåde, at vi kan miste så meget niveau så hurtigt

Loading

Solrød led et ærgerligt nederlag til Højbjerg i forgårs. Før det havde det imidlertid været en flot sæson, men nederlaget er stadig ikke godt nok, fortæller Solrød-træner Jakob Poulsen.

I forgårs tabte Solrød lidt skuffende til Højbjerg, der ikke har præsteret så godt i denne sæson. Poulsen var derfor ikke tilfreds med nederlaget:

– I damesingle og damedouble var vi nærmest sikre på at vinde på forhånd. Mixeddoublen spillede så en fin kamp, men tabte bare til et bedre par. Felix vrikker så uheldigt om i sin kamp, hvorfor han derefter havde svært ved at støtte på foden. Indtil skaden spillede han således fint. Vi rammer så ikke niveauet i de to andre kampe. Men nederlaget er generelt ikke godt nok, for hvis vi skal bryste os af at være blandt de bedste, så er det sådan en kamp, vi skal vinde.

Indtil da havde det dog været en fin sæson, da man bl.a. startede sæsonen med at slå Greve klart og derefter fik TSS ud i et Golden Set. For nyligt hentede man også en flot sejr over Vendsyssel. Derfor er det også en delvist tilfreds Solrød-træner, der opsummerer den hidtidige sæson således:

– Det er det sidste indtryk, der står klarest, men hvis du spurgte mig før i går, ville jeg sige, at vi havde haft en fremragende sæson. Problemet er bare, at de rigtig gode hold også får point med på de dårlige dage. Det har de nemlig sikre kort til at sikre, og de har vi bare ikke. Når vi rammer toppen er vi således blandt de bedste, men når vi ikke gør, er vi ikke bedre, at vi kan tabe til lidt svagere hold.

Målet er da også at komme i top 4, fortæller Poulsen:

– Højbjerg er nummer 7, og de møder Gentofte, VEB og så Skovshoved, og i de tre kampe får de nok kun tre point. Vi har AB Aarhus, Gentofte og Værløse, så det er et fint program. Målet er derfor top 4. Men igen: Hvis du spurgte mig i går, ville jeg have sagt, at vi skulle direkte i semifinalen. Nu er punkt et, at vi skal i kvarten, og så er målet derfra top 4. Vi skal dermed glemme alt om at være blandt de to bedste: Det er vi bare ikke gode nok til lige nu.

En tricky modstander

I dag venter der dog endnu en hård opgave i form af en af sæsonens store positive overraskelser Aarhus AB. Det bliver en svær kamp, siger Solrød-træneren:

– Det bliver meget lige, tror jeg. Vi har nemlig et godt matchup over for dem. I de rene pigekampe er vi således gode, og vi har også en lille overvægt i herredoublen. Derudover er resten af kampene lige. De har dog her en lille overvægt i herresingle og mixeddouble. Aarhus AB har imidlertid været fremragende i sæsonen, men det kan være, at fordi det nu er i vores store hal, og at det nu er dem, der har en lang køretur og skal spille i denne, at det er godt for os. Vi er desuden gode på hjemmebane, ligesom de jo er.

Han fortsætter:

– I går var det nemlig os, der skulle køre langt og spille under andre forhold. Det skal dog ikke være en undskyldning for resultatet. Det er mig nemlig stadig en gåde, at vi kan miste så meget niveau, siden vi slog VEB for nyligt.

Kampen spilles kl. 19.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.