Anders Skaarup gav 20 ungdomsspillere i KBK en sjov træning til "Badminton´s dag"

Badmintonligaen: Klasseforskel i Gentofte

Loading

Her til aften blev der spillet kvartfinaler i Badmintonligaen. Gentofte tog i deres kvartfinale på hjemmebane imod TSS. En kamp TSS var favoritter til at vinde på papiret.

I damedouble skulle Line Kruse/Marie Røpke fra Gentofte op imod Mie Schjøtt/Selena Piek fra TSS. På papiret en lille favoritværdighed til Kruse/Røpke, og de startede også bedst med at vinde de to første sæt. Derefter blev kampen vendt fuldstændigt på hovedet, da Schøtt/Piek tog de to næste sæt. I femte og afgørende sæt var Schøtt/Piek bedst og sikrede sig en sejr på 3-2.

I herredouble stod Anders Skaarup/Kim Astrup fra TSS overfor David Daugaard/Mathias Christiansen fra Gentofte. Her trak Skaarup/Astrup sig sejrrigt ud af kampen med sætcifrene 3-1. Efter kampen var Anders Skaarup også meget tilfreds med kampen.

– Vi spillede dem helt rigtigt i starten, men så lavede Mathias Christiansen et par gode point og derfor tabte vi andet sæt. Men alt i alt en god kamp, hvor begge par spillede godt, udtalte Anders Skaarup til Badmintonbladet.

I mixeddouble stod Nicolai Müller/Ida Røpke fra Gentofte overfor Mads Pieler Kolding/Britta Andersen fra TSS. Dette blev en ensidig affære som endte med en sikker sejr til Kolding/Andersen på 3-0 i sæt.

I herresingle var Joshua Eipe fra Gentofte på en svær opgave mod Hans-Kristian Vittinghus fra TSS. Denne opgave blev også for stor for unge Eipe som tabte 3-0 i sæt.

Dermed vandt TSS den første kvartfinale mod Gentofte med 4-0 og står med de bedste kort på hånden inden returopgøret i Slagelse på tirsdag.

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.