Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Foto @Annette Vollertzen

Her er det bedste ligahold

Loading

Ved du, hvem der er den bedste spiller i Badmintonligaen i denne sæson? Den mest stabile? Den mest vindende?

Vi var nysgerrige for at finde ud af, hvem der har vundet alle sine kampe, og hvem der kan kalde sig medlem af ”Klub 100%”. Derfor har vi gennemgået de foreløbige tre runder, der er spillet af Badmintonligaen, og det har givet anledning til nedenstående statistikker.

Der er dog lige nogle forbehold, der skal nævnes, inden vi bare kaster os ud i at konstatere, at dette er et fuldstændig nøjagtigt billede af virkeligheden. Statistikken skævvrides nemlig lidt af, at alle hold og spillere naturligvis ikke har spillet mod de samme hold og spillere.

Og en spiller kan også godt have spillet flere kategorier, hvorfor han eller hun måske ligger på 100% sejre i den ene men måske har tabt i den anden. Og så skal vi lige pointere, at vi kun har taget de ”rigtige” kampe med i statistikken – Golden Set er således udeladt.

Med denne intro kan du snildt kigge igennem de næste sider og måske teste dig selv i, om du ville have tippet på de samme spillere, som statistikken viser, når det gælder om for eksempel at have vundet alle sine kampe indtil nu.

“Klub 100%” har foreløbig 17 medlemmer, som har spillet og vundet alle tre kampe, de har været med i. Hvor mange mon der er med, når sæsonen er slut?

 

Se statistikkerne for de forskellige kategorier her:

Herresingle
Damesingle
Herredouble
Damedouble
Mixdouble (herrer)
Mixdouble (damer)
Flere kategorier

 

Se “Årets hold” her – det vil sige dem, som har spillet med i alle runder og vundet alle deres kampe:

Årets hold

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

2 Kommentarer

  1. Hans-Kristian Vittinghus Selena Piek 100 % 😏😏

  2. Mette Poulsen også 100%😁💪🏼