Gørlev: Fantastisk debut for Gørlev Idrætsefterskole

Loading

Foto: Peter Møller Olesen
Foto: Peter Møller Olesen

Fredag d. 10. april tog Gørlev Idrætsefterskole for første gang i skolens historie af sted til Danmarksmesterskaberne for ungdom (DMU) i Grindsted. Gejsten var stor fredag formiddag, da de deltagende elever sad i bussen og forberedte de sidste detaljer inden sæsonens vigtigste individuelle turnering. Efter fredagens singlekampe var status, at Johan Rebbe Hansen, Jess Møller Olesen, Amalie Ørsted Damgaard og Karoline Thorup Vestergaard fortsat havde mulighed for singlemedaljer.

Lørdag var det tid til de indledende double- og mixdoublekampe. Indstillingen var god over hele linjen og der blev svedt, fightet og vist gode badmintonmæssige detaljer. I mixdouble blev det til avancement for Jess Møller Olesen/x-makker, Adam Valdemar Perch/Karoline Thorup Vestergaard og Mikkel Borch Jensen/x-makker. I doublekategorien forsvarede Ida Amalie Jonsson Gørlev Idrætsefterskoles fane ved avancement i damedouble med hendes x-makker. Sent på eftermiddagen spillede Johan Rebbe Hansen og Jess Møller Olesen sig samtidig frem til semifinalerne i herresingle.

9 DM medaljer til Gørlev Idrætsefterskole
Søndag var det tid til de afgørende kampe og her stod det klart, at Gørlev Idrætsefterskole var sikret ikke færre end 9 medaljer ved de danske mesterskaber for ungdom. Semifinalen blev desværre endestationen i de fleste tilfælde, men bemærkelsesværdigt, at G.I.E bl.a. var repræsenteret i begge semifinaler i U17A herresingle. I U17A mixdouble viste Jess Møller Olesen stort overblik og fik i semifinalen vendt et klart 1. sæts nederlag til en sejr i tre sæt.

– Vi tog til DMU med en forhåbning om at få lidt medaljer med hjem, men at vi søndag eftermiddag tager mod Sjælland med hele 9 medaljer, overgår alle forventninger! Det er første gang, at skolen er med ved de danske mesterskaber for ungdom og en bedre debut kan man næsten ikke ønske sig. Vi håber dette kan danne grobund for en ny tradition og endnu flere fantastiske oplevelser for nye kommende elever på badmintonlinjen på Gørlev Idrætsefterskole, afslutter linjeunderviser og mangeårig elite- og talenttræner, Emil Staack.

Næste store mål for eleverne på Gørlev Idrætsefterskoles badmintonlinje er Danmarksmesterskaberne for efterskolehold, hvor skolen er kvalificeret med to hold. DM for efterskolehold afholdes onsdag d. 29. april i Vejle.

Pressemeddelelse fra Gørlev Idrætsefterskole

Læs også

Australian Open • Super 500 • 11.-16. juni 2024

LIVE på TV2 Sport fra kvartfinalerne fredag morgen kl 04.00…..og lørdag og søndag‼️🙏🏻✅🔝 Link til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.