BWF skal revidere tidsplan for 2018

Loading

De bedste badmintonspillere i verden, såsom Lin Dan, Lee Chong Wei, Viktor Axelsen, Carolina Marin, Saina Nehwal og mange andre talte imod for alt for travlt tidsplan af kampe forudset i 2018.

En ny turneringsstruktur, kaldet World Tour, blev udviklet til at erstatte BWF Super Series. Ifølge Stakers.com, top 15 bedste spillere i verden i single turnering og top 10 spillere i double turnering, vil blive tvunget til at spille 12 turneringer inden serien Super1000, Super750 eller Super500.

Vishu Tulah, vicepræsidenten for Pan American division inden BWF, efter at have gennemset klager af spillere, har lovet at organisationen skal være rede til at revidere tidsplanen og gøre det mere bekvemt. Tulah sat også fokus på, at BWF på grund af fremkomsten af ​​en ny sponsor, har sat sig et mål om at skabe et nyt konkurrenceprogram, som vil være til gavn for alle.

Tulah bemærkede også, at for en så skarp badmintonudvikling bør man takke HSBC, som en ny sponsor. Vicepræsidenten tvivler ikke på – takket være den nye struktur og yderligere støtte vil badminton blive mere dynamisk og interessant.

Også, er det meget vigtigt for organisationen at skabe komfortforhold for spillerne, og på det næste møde i maj, vil spørgsmålet om revision af tidsplan for spillere overvejes først.

En af de vigtigste årsager til skabelsen af ​​en ny struktur var den ufuldkommenhed af tidligere Super Series struktur, som var en af ​​de store badmintonturneringer sidste 10 år. Af samme grund overvejer BWF muligheden for at skifte til et nyt 11×5 pointssystem. Hvis indførelsen af ​​nye regler betragtes som berettiget, og spillerne ikke har noget imod, vil badminton snart begynde at ændre sig.

På grund af ovenstående er det klart, at World Badminton Forbund har til hensigt at øge de sports populariteten ​​ i Nordamerika og Europa inden kortest mulig tid. Imidlertid bør det forstås, at for at fremme, hvad som helst sport men har brug for tid, penge og at den slags sport svarer til kulturelle særtræk i regionen.

Badminton er mest populært i Asiens lande og det nye system vil tvinge spillere fra disse regioner til at spille mere passivt (ellers bliver de bødet). En sådan udvikling af begivenheder kan skræmme både fans og potentielle sponsorer.

Vid ændring af regler og skabning af nye turneringer, bør BWF være meget forsigtig, for hvis de ikke tager hensyn til de ønske af de spillere, så interessen for badminton kan blive svagere og til sidst vil miste pusten.

De kan følge tidsplan for kommende kampe samt deres resultater på www.stakers.com.

Læs også

Malaysia Masters • Super 500 • D3

2 herresingler, 2 herredoubler og én mixeddouble er videre fra Dag 3 ved Malaysia Masters …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.