Julie Finne-Ipsen. Foto @ Annette Vollertzen

Turkish International

Loading

Blot to danskere har fundet vej til kampprogrammet ved Turkish International, der starter i dag, og som har et overflåd af hjemlige spillere. Det er Julie Finne-Ipsen og Trine Villadsen, der stiller op i damesingle og damedouble.

De to piger skal først i kamp fredag, da hele torsdagen bruges til kvalifikationskampene. Julie skal møde en kvalifikationsspiller i sin første kamp, mens Trine får fornøjelse af Kübra Karatas fra Tyrkiet.

I damedouble skal de to danskere op mod Tatjana Bibik og Elena Komendrovskaja fra Rusland. De to russere kan godt gå hen og blive en svær opgave for danskere, idet de tidligere har ligget nummer 28 og 55 på verdensranglisten med andre makkere.

Øvrige spillere
Af øvrige interessante spillere, der stiller op i turneringen, kan nævnes Misha Zilberman fra Israel. Det var ham, der var så meget polemik omkring, fordi han først fik sit visum til Indonesien dagen inden han skulle i kamp ved VM i sidste uge. Han træder ind i Turkisk International som topseedet og skal møde en kvalifikationsspiller i første runde.

Yuhan Tan fra Belgien er andenseedet, og han skal møde en ungarsk spiller i sin første kamp. Anna Rankin fra New Zealand, som stiller op for OBK i Badmintonligaen i den kommende sæson, er med i damesingle, hvor hun skal op mod en tyrkisk spiller i første runde.

Se lodtrækningen til turneringen her.