Badmintonspiller producerer feedingstativer

Loading

Vil gøre tekniktræning nemmere for alle niveauer, og forøge kvaliteten af tekniktræning og multifeeding. 

I starten af dette år stod Magnus på 26 år klar med den første færdige prototype af et feeding-stativ, der har til formål at forhøje træningskvaliteten. Ved at have fjerboldene let tilgængelige bliver det både muligt at lave avanceret multifeeding i højt tempo, samt at arbejde på spillerens teknik i defensiven, da man kan stå på en stol og simulere et smash, én bold ad gangen. Firmaet har han kaldt Fastfeeders og drømmen er at feedingstativerne vil blive en fast del af træningen i landets badmintonhaller ligesom at de, ved turneringer og holdkampe, vil kunne gøre boldudskiftning både sikrere og nemmere.

Ideen har været flere år undervejs og startede oprindeligt tilbage da Magnus var ungdomsspiller. Dengang blev han trænet af det danske landsholds tekniktræner, Lian Ying. Lian brugte et fjerboldsstativ i den træning som var med til at rykke Magnus fra B- til Elite-række i løbet af to år. Det var Lians træning der i 2013 inspirerede Magnus til at bygge sit første feedingstativ som han og hans kammerater med stor fornøjelse anvendte i deres fælles træning. Dog bar stativets kvalitet præg af at være bygget hjemme på stuegulvet, hvilket i efteråret motiverede Magnus til at udvikle en opgraderet version. Mange timer på tegnebrættet og en del timers øvelse med et svejseapparat, førte til et splinternyt feedingstativ af lavere vægt, højere funktionalitet og i et mere minimalistisk design.

Drømmen er at Fastfeeder-stativerne kan være med til at gøre højkvalitets tekniktræning tilgængelig for så mange som muligt, samt at se dem blive brugt til boldudskiftning ved landets turneringer og holdkampe. Magnus, som denne sommer har spillet badminton i 20 år, fortæller om sit nye projekt: “Fastfeeders er i bund og grund søsat i håb om at bidrage til dansk badminton, og hvis blot få klubber får glæde af det, så har det været det hele værd”. 

http://fastfeeders.dk/
Magnus Zheng Malfilâtre

magnus@fastfeeders.dk

Læs også

FZ FORZA Nantes International • 3 x Guld!

FZ FORZA Nantes International Challenge 2024 • 3 🇩🇰Finaler ➡️ 3 x🏆 og 1 x🥈‼️🍾🥂⭐️ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.