Sophia Grundtvig. Foto @ VEB

U17 6 Nations: Sophia Grundtvig hentede to titler

Loading

Som en forløber for EM i Kolding i næste uge, spiller de bedste europæiske badmintonlande 6 Nations for U17-spillere samme sted. Her vandt Danmark tre rækker, og Sophia Grundtvig blev dobbelt sejrsherre.

Hver andet år spilles 6 Nations for U17-spillere. Det ligger i ulige år, lige som det officielle EM for U17. Det er en glimrende og traditionsrig test for Europas bedste U17-spillere. 6 Nations begynder med en individuel turnering fra torsdag til fredag og afsluttes i weekenden med holdturnering.

Danmark stiller i stærkeste opstilling. I den individuelle turnering var danskerne repræsenterede i fire finaler. Kun i herresingle havde Danmark lidt usædvanligt ikke styrken til at være med helt fremme.

Til gengæld viste pigerne høj klasse ved at sætte sig på alle fire semifinaler i damesingle og tre af fire semifinaler i damedouble. Sophia Grundtvig viste sig ekstra flot frem og sejrede i både damesingle og damedouble. En kærkommen revanche ovenpå DM for nylig. Med hele vejen var Frederikke Lund, der mødte Sophia Grundtvig i finalen og sammen vandt de to derpå damedoublerækken.

På herresiden var Mads Muurholm i to finaler. I herredouble sejrede han med Sebastian Grønbjerg ved sin side, mens Muurholm i mixeddouble sammen med Malene Kæseler måtte overgive sig til engelske Easton/Warner.

Det lover godt for Danmark i holdturneringen, og det officielle EM der ligger i slutningen af november i Prag.

Se alle resultater fra U17 6 Nations – individuelt.

Læs også

Sophia Grundtvig ved U17 EM: Hurtige bolde gjorde mig meget nervøs

Sophia Grundtvig spillede i går nogle flotte kampe ved U17 EM og er nu kvartfinaleklar. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.