Foto @ Das Büro for Team Danmark

To spillere vender tilbage til Vendsyssel

Loading

Vendsyssel Elite Badminton har sikret sig tilgang af kæresteparret Kristina Weesgaard og Nicky Bach.

Begge spillere har tidligere igennem flere år repræsenteret VEB i Badmintonligaen, men i første omgang er de tiltænkt en plads på VEB’s andethold i 3. division, skriver VEB på deres hjemmeside.

Kristina Weesgaard, som fylder 22 år i næste uge, er skagbo. Hendes lillebror, Kristoffer Weesgaard, spiller på VEB’s 3. divisionhold. Her var Kristina – som ganske ung – med i flere år.

Hun bor i Aarhus, men har altså nu besluttet at stille op for VEB igen. Kristina Weesgaard har de seneste tre sæsoner spiller i Aarhus AB (henholdsvis 2. division og Danmarksserien).

28-årige Nicky Bach vender retur til VEB efter én sæson på 3. divisionsholdet i Randers og to sæsoner i Schweiz. Nicky Bach repræsenterede senest VEB i perioden 2011-2013, hvor det blev til flere kampe på ligaholdet.

– Vi er rigtigt glade for, at Kristina og Nicky igen har lyst til at spille i VEB. De kender forholdene heroppe, og det er to spillere med betydelig erfaring fra Badmintonligaen, hvis vi får brug for dem på et højere niveau end forventet, siger formand Jan R. Jensen.

Kilde: Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

DM-semifinale: Marin-afbud gav maksimal spænding i Skælskør

Det store opgør mellem Carolina Marin og Beiwen Zhang udeblev, men spændingen var intakt indtil …