Viktor Axelsen slider sig videre i Kina. Foto @ Annette Vollertzen

China Open: Presset Viktor viser mental styrke

Loading

Der er USD 700.000 på højkant i Thaihot China Open, der spilles i Fuzhou i det syd-østlige Kina. Viktor Axelsen og de fleste andre af de største danske badmintonstjerner deltager.

Det var en vanskelig første runde for 7.-seedede Viktor Axelsen. Selvom han har været godt spillende de seneste måneder; har Nan Wei fra Hong Kong nemlig også ramt en formtop.

Som vanligt lagde Viktor godt ud, og så ud til at have styr på første sæt ved stillingen 17-14. Den føring smuldrede pludselig, og Nan Wei stjal sættet med 21-18.

Det reagerede Axelsen helt rigtigt på. Han tog initiativet fra andet sæts begyndelse og så sig aldrig tilbage. 21-11 til danskeren.

Tredje sæt blev en gyser, hvor der aldrig var mere end to point imellem duellanterne, indtil de nåede 18-18. Viktor var køligst, da det gjaldt, og det sikrede ham sejren med 18-21, 21-11, 21-18. Hård, men fortjent sejr.

I næste runde venter Wing ki Wong ligeledes fra Hong Kong, inden der er bagt op til revanche mod verdens-etteren Chen Long i tredje runde.

China Open har indtil videre budt på sejre til Joachim Fischer/Christinna Pedersen og Niclas Nøhr/Sara Thygesen.

Se alle resultater fra China Open 2015

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

En kommentar

  1. Sådan Viktor👍glæder mig til at se godt badminton fra i morgen af😀