Line Kjærsfeldt og Mette Poulsen er rejst sammen til USA. Foto @ Annette Vollertzen

Seks spillere søger lykken i USA

Loading

Over de næste to uger er der turneringer i både Florida og Californien, hvor præmiesummen er henholdsvis USD 15.000 og USD 50.000.

Mens de danske tv-stationer lader op til at tæppebombe sendefladen med VM-damehåndbold, så er der fortsat danske badmintonspillere, der rejser ud i jagten på oplevelser og verdensranglistepoint.

Tirsdag begynder USA International i Orlando, Florida. Temperaturen ligger omkring 25 grader celsius, så Line Kjærsfelt, Mette Poulsen, Emil Holst, Rasmus Fladberg, Joachim Persson og Christian Lind Thomsen er rejst til varmere himmelstrøg. Her skal de først spille en mindre turnering på international challenge-niveau, inden der bliver Grand Prix-turnering i Orange County, Californien.

Kun Line Kjærsfeldt er seedet, og det er en 3.-seedning. Der er kun få stærke spillere med i Orlando, og det ligner en formsag for Line at gå i semifinalen. Her vil hun møde hjemmebanefavoritten Beiwen Zhang, der ligger nummer 29 i verden. En dygtig spiller som Line vil få vanskeligheder mod.

Herresinglerækken har super-veteranen Lee Hyun-Il fra Korea i top-position til at vinde turneringen. De danske herrer kan glæde sig over tidligst at kunne løbe ind i den velspillende venstrehånd i semifinalen. Og ellers må Joachim Persson og Christian Lind Thomsen sætte deres lid til den herredouble, de har tilmeldt sig.

Se kampe og resultater fra USA International 2015

Læs også

Fladberg stopper på topplan: Selverkendelse er og har været min store styrke

Rasmus Fladberg indstiller karrieren på topplan og vil altså ikke spille internationale turneringer mere. Det, …