Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

Loading

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. I virkeligheden. I 3D. Eller 4-5D. Med temperament, kasten med ketchere til langt op på modsatte tribune, råb, sved – og intensitet, og med rigtige dommere i stolene!

                                            ▪️


I Brøndby Hallen, NETC, det Nationale Elite Trænings Center, træner eliten til daglig, og i de her dage intenst frem mod VM i Tokyo, der afvikles den 21.-27. august 2022. Så vidt jeg er orienteret rejser truppen den 18. august.

De få tilskuere fik alle et anerkendende nik og blik fra den olympiske mester, og nogle af de unge, som jeg var blandt, var lidt kuldrede bagefter.

Stor tak til VA!

“Han så os! Han så på mig!”

Tænk…..vi kunne gå ind i den åbne hal og se badminton på højeste niveau.

Så vidt jeg har forstået, er Brøndby Hallen altid åben for dem, der ønsker at se eliten træne. Ellers må de ansvarlige korrigere mig. Hurtigt. Så ingen går forgæves!

I den kommende uge træner de hver morgen fra kl 08.00-10.00. Måske mere…..jeg ved ikke mere.

                                            ▪️

Vi var en meget lille gruppe af dedikerede badmintonfans i går. Havde fodboldlandsholdet deres træning, havde der nok været langt flere. Måske ved flere også, hvornår landsholdet er samlet og hvor.

Så…Badminton Danmark og landsholdstrænere og spillere, hvis I ønsker det, kunne der være flere, der så på fra tribunerne, så hvordan der blev trænet og måske lærte noget om årelang finpudsning og hårdt slid.

Jeg opfordrer jer til at gøre opmærksom på muligheden og for eksempel offentligt meddele, at der som i går spilles rigtige kampe og at det er gratis at se på…..

……hvis I altså ønsker det!

Vi skal nok forblive lige så stille som i går, ikke huje eller klappe (de danske publikum er som regel ret stille) og kræve selfies og autografer. Vi vil jo bare gerne se jer, in real life, se jer træne og spille kampe.

Tænk II…..hvis det var sådan, at når familien kørte til hovedstaden for enten at besøge deres datter, der var flyttet dertil for at studere, tage på sightseeing, i koncertsalen, til lufthavnen, på indkøb, vennebesøg eller et badmintonstævne, så kom de lige forbi i Brøndby Hallen, der ligger tæt på motorvejen til centrum, og så lidt badminton!

                                            ▪️

                                            ▪️

I går sad Stavngaard bag VA og Jonassen bag Gemke. Det lagde vi alle mærke til!

Badmintonbladet / Per Damkjær Juhl

Læs også

Gemke leverer stor overraskelse

Rasmus Gemke sejrede i anden runde af Indonesia Masters.  Gemke var oppe mod koreaneren Jeon …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.