Lee Chong Wei Foto@BadmintonBladet

Flere overraskelser til Denmark Open

Loading

Der har været godt gang i den til Denmark Open, hvor de fleste af torsdagens kampe nu er spillet færdig. Det er også blevet til en del overraskelser, hvor den tidligere verdensetter Lee Chong Wei, måtte se anden runde blive endestationen.

Lee Chong Wei var således oppe mod HS Prannoy, og i tre sæt tabte syvendeseedede Lee Chong Wei med 21-17, 11-21 og 21-19.

Der var også overraskelser i damedouble, hvor de første- og andenseedede tabte. Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, var også lige ved at ryge ud, mod Stoeva-søstrene, men trods tre sætbolde imod sig fik de tilkæmpet sig en 23-21 sejr i tredjesæt.

Mathias Boe og Carsten Mogensen skulle også bruge tre sæt, men er nu klar til at møde vinderne af opgøret mellem Mads Conrad/Mads Kolding og Niclas Nøhr/Kasper Antonsen, som spiller senere idag.

I mixeddouble og herredouble blev anden runde endestationen for Line Kjærsfeldt/Anders Skaarup, Kim Astrup/Anders Skaarup og Mathias Christiansen/David Daugaard, der begge tabte deres kampe i to sæt. Sara Thygensen og Mathias Christiansen vandt deres kamp.

Senere idag spiller også Hans-Kristian Solberg Vittinghus, Anders Antonsen og Viktor Axelsen.

Resultaterne fra Denmark Open

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.