Chen Long og resten af de kinesiske herresingler er færdige ved dette års Denmark Open

Dagens tre overraskelser ved Denmark Open

Loading

Med kun et par kampe tilbage er dagens runde ved Denmark Open 2017 ved at være slut. Der er blevet spillet et utal af kampe, og undervejs har der været flere overraskelser. Her er tre af de største.

1: Rajiv Ouseph (ENG) slår Shi Yuqi (CHN)

I eftermiddags slog Englands bedste herresingle, Rajiv Ouseph, Shi Yuqi ud af turneringen i første runde. Kineseren ligger nummer fire i verden, mens Rajiv Ouseph ligger nummer 23. Rajiv Ouseph spiller ikke så mange turneringer, og man ser ham sjældent ved nå helt langt ved de Super Series-turneringerne, som han deltager i.

Men den høje englænder har flere gange drillet verdens aller bedste, og han er i øjeblikket forsvarende EM-mester. Her slog han både Hans-Kristian Vittinghus og Anders Antonsen. Han slog desuden også Shi Yuqi ved deres sidste møde ved Indonesia Open.

Nu lyder det måske ikke som en stor overraskelse længere, men Rajiv Ousephs niveau er meget uforudsigeligt og svingende, og Shi Yuqi er et stort kinesisk talent og fjerdeseedet ved turneringen. Han har for eksempel allerede har vundet French Open.

2: Lee Hyun Il (KOR) slår Chen Long (CHN)

Aftenens næstsidste herresingle var et opgør mellem den enormt rutinerede Lee Hyun Il fra Korea og den dobbelte verdensmester og forsvarende olympiske mester, Chen Long, fra Kina. Koreanerne vandt ikke bare kampen, men han formåede endda at gøre det i to sæt.

Den 37-årige koreaner ligger i øjeblikket nummer 22 i verden, mens den ni år yngre Chen Long ligger nummer fem. Det er over fem år siden, at Lee Hyun Il sidst vandt over kineseren, og han har nu vundet tre opgør ud af otte mulige.

Dermed er samtlige kinesiske herresingler færdige ved dette års Denmark Open. Lin Dan trak sig, og både Shi Yuqi og Chen Long er nu blevet slået ud i første runde. Heldigvis for Kina er det gået bedre for de kvindelige singler.

3: Saina Nehwal (IND) slår Carolina Marin (ESP)

Den dobbelte VM-vinder og forsvarende olympiske mester fra Spanien, Carolina Marin, blev i dag slået af den tidligere OL-bronzevinder, Saina Nehwal. Opgøret blev afgjort med cifrene 22-20, 21-18.

Der har i et par år været langt mellem resultaterne for 27-årige Saina Nehwal. Dette skyldes blandt andet skader. Men selvom vi sjældent ser hende nå til weekenderne længere, så skal man passe på med at undervurdere den indiske “fighter”. Hun pukler altid løs og er ikke bange for at løbe langt.

Dog måtte man stadig anse verdens nummer fire, Carolina Marin, som værende favorit inden starten på opgøret. I den tid, hvor Saina Nehwal til dels også er blevet indhentet af P.V. Sindhu, er Carolina Marin eksploderet frem på badmintonscenen, og hun har vist flere af de samme evner som Saina Nehwal. Inderen fører nu fem-fire i indbyrdes opgør, men to-tre af hendes sejre ligger tidligt i Carolina Marins internationale karriere.

 

Video fra dagens kampe: Del 1 og Del 2

 

TV2 SPORT starter transmissionen fra Denmark Open klokken 16.45 i morgen eftermiddag

Læs også

Carolina Marin: Jeg vil være nummer et i verden igen

Året har ikke været alt for godt for Carolina Marin, men hun har store mål …

2 Kommentarer

  1. Pernille Torp Kristensen

  2. Gad vide hvad der så sker i dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.