Denmark Open: Seks danskere er allerede videre i dag

Loading

Med to rene danske opgør og mange dygtige modstandere kommer det ikke som nogen overraskelse, at i dag blev sidste stop for nogle af de danske hjemmebanespillere ved Denmark Open. Til gengæld har der været allerede været seks danske sejre i dag med mulighed for syv mere.

I doublerækkerne har fire par spillet sig videre. Først slog Niclas Nøhr og Sara Thygesen et lovende og farligt indisk par i to tætte sæt. Derefter slog Kim Astrup og Anders Skaarup verdens nummer 19 fra Indonesien ud af turneringen. Mathias Christiansen røg ud i mixeddouble i går, men i dag spillede han sig sammen med David Daugaard videre til anden runde efter en sejr i to sæt over et ungt tysk par.

Resultater fra dagens kampe ved Denmark Open

Sidste doublepar, der har spillet sig videre indtil videre i dag, er Kasper Antonsen og Niclas Nøhr, som måtte slå deres landsmænd, Frederik Colberg og Rasmus Fladberg, ud af turneringen for at kunne avancere til anden runde. Det er desværre ikke gået lige så godt i damedouble indtil videre.

Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby var i forvejen på en svær opgave, da de skulle møde de japanske OL-mestre, Misaki Matsutomo og Ayaka Takahashi. Opgaven blev imidlertid ikke gjort lettere af et smertefulde sting på undersiden af Julie Finne-Ipsens fod, og det endte med at tvinge de to piger til at trække sig.

– Stingene gjorde simpelthen for ondt i såret, når jeg skulle ud i yderstillinger, så derfor blev jeg nødt til at trække mig, siger Julie Finne-Ipsen til Badmintonbladet

Flot fight fra Natalie Koch Rohde

Natalia Koch Rohde var første danske single på banen i dag og lagde baren højt, da hun pressede verdens nummer tre, Sung Ji Hyun, ud i tre sæt. Dog måtte hun se sig slået i tre sæt. Derefter leverede unge Anders Antonsen en overbevisende sejr i to sæt over japanske Kenta Nishimoto. Japaneren, som han slog 21-11, 21-16, ligger nummer 42 i verden.

Livescore fra Denmark Open

Næste single var et rent danske opgør mellem Julie Dawall Jakobsen og Anna Thea Madsen. Kampen blev dog ikke spillet, da sidstnævnte måtte trække sig af endnu ukendte årsager. I stedet gik Line Kjærsfeldt på banen imod thailandske Busanan O., der ligger 18 pladser højere end danskeren på verdensranglisten. Thailænderen vandt her med cifrene 21-15, 21-13.

Der er fortsat syv kampe med dansk deltagelse tilbage, og i øjeblikket er Hans-Kristian Vittinghus ved at vinde i to sæt. Inden længe spiller Mads Conrad og Mads Kolding, Viktor Axelsen og Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Nogle kampe kan følges på nedenstående link.

BWF livestreaming fra Denmark Open

Læs også

“Riv en af de bedste haller ned og byg klimabelastende betonelementhal”

På vej hjem fra endnu en lege-aften i Den Store Hal stoppede jeg og tog …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.