Solrød fik fuldt udbytte i Højbjerg

Loading

Badmintonligaens nummer ni og ti mødtes her til aften i femte runde, og begge hold havde hårdt brug for point, hvis de skulle væk fra bunden. Kampen blev dog meget ensidig, og de tre point blev hurtigt fordelt.

Højbjerg indgav i fredags en holdopstilling uden den normale første herresingle Morten Brødbæk, og inden kampen mod Solrød startede stod det også klart, at det blev uden Rasmus Gemke. Det var derfor de to normale andenholds spillere Alexander Illum og Andreas Bjerring, der stod i de to herresingler.

De to første kampe på programmet var damesinglen og anden herresingle. Her udnyttede Rasmus Fladberg fuldt ud Højbjergs skader, og med tre gange 11-4 bragte han Solrød foran 1-0. Mia Blichfeldt og Michelle Chan havde dog gang i en marathon dyst, og inden de var færdige, havde damedoublen spillet færdig. Her vandt Solrøds Lena Grebak og normale damesingle Sandra-Maria Jensen sikkert 11-8, 11-5 og 11-4.

– Jeg synes, det er fint at spille damedouble. Det er anderledes, men jeg nyder bare at være på holdet. Hvis det styrker holdet, så er det jo det vigtigste, fortalte Sandra-Maria Jensen efter kampen.

Lidt efter kunne Mia Blichfeldt efter fem lange sæt gøre det til 3-0 til gæsterne.

De to næste kampe var første herresingle og herredouble, og med en svækket herresingleside skulle Emil Holst ikke bruge ret lang tid på at slå Alexander Illum, og dermed sikre Solrød de tre point.

Solrød startede også stærkt i herredouble, hvor Niclas Nøhr og Theis Christiansen nappede de to første sæt 11-6 og 12-10. Jakob Staael og Mathias Bay-Smidt fik dog hentet tredje sæt 11-9, men i fjerde sæt var Solrøddrengene tilbage på toppen. Med cifrene 11-5, bragte de Solrød foran 5-0.

Højbjerg forsøgte at få pyntet på resultatet i mixeddouble hvor Nanna Vestergaard og Morten Skrøder Bødskov vandt de to første sæt 11-9. Amanda Madsen og Theodor Johansen lagde sig dog ikke bare ned, og med 11-4 og 11-9, sendte de kampen ud i femte og afgørende sæt. Her kunne Nanna og Morten sikre Højbjerg et point, da de med cifrene 11-9 vandt kampen.

– Vi spillede godt og holdt taktikken. Og så kom de andre ikke med så meget, slutter Sandra-Maria.

Med sejren på 5-1 og de tre point har Solrød nu seks point, Højbjerg har stadig et point efter fem runder. Allerede på torsdag spilles der igen i Badmintonligaen. Her tager Solrød imod AB Aarhus og Højbjerg skal en tur til Skovshoved.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.