Badmintonligaen: Skovshoved blev udfordret af Greve

Mads Conrad og Mads Kolding. Foto @ Tine Bay

Loading

Badmintonligaens suveræne tophold Skovshoved tog fredag aften imod Greve Strand, der har haft en skuffende sæson indtil videre. Det blev en tæt spillet holdkamp.

Selvom kalenderen fredag rundede 1. december blev der ikke givet tidlige julegaver ud fra hverken hjemmeholdet eller gæsterne. Kampen blev afgjort til favoritterne i den næstsidste kamp.

Mads Kolding og Mads Conrad var til dagens opgør sat sammen i herredouble. Som regel spiller Kolding mixeddoublen for Skovshoved, men det fik Carsten Mogensen fornøjelsen af mod Greve.

Greves stærke herredouble med Mathias Christiansen og David Daugaard var formodentlig årsagen til, at Skovshovedtræner Henrik Rohde havde valgt det faste makkerpar Kolding og Conrad fremfår konstellationen med Conrad/Mogensen.

Skovshovedparret stod i SuperSeriesfinalen i Hong Kong i sidste uge, og de har kvalificeret sig til SuperSeries-finalerne i Dubai, der begynder d. 13. december.

Det blev et ujævnt, men særdeles lige opgør, som det ofte er med daglige træningsmakkere. Til slut måtte Conrad/Kolding lade sejren gå til godt kæmpende Christiansen/Daugaard med 21-19 i tredje sæt.

Greves Michelle Skødstrup gjorde tilværelse svær for Natalia Rohde, men favoritten fra Skovshoved red stormen og og udlignede til 1-1.

Anden herresingle ved Rasmus Gemke og Dey Subhankar strakte sig over tre jævnbyrdige sæt, mens Carsten Mogensen/Christinna Pedersen gjorde det klinisk kort i mixeddoublen.

Bagud med 1-3, så det sort ud for Greve, men spillerne fortsatte med at kæmpe godt. Søstrene Søby bød Thygesen/Poulsen god modstand i damedouble, mens Kim Bruun nappede første sæt mod Emil Holst.

Til slut blev det til en 5-1 sejr til hjemmeholdet, og dermed har Skovshoved maksimumpoint 21 efter 7. spillerunde i Badmintonligaen. Se alle resultater fra Badmintonligakampen mellem Skovshoved og Greve Strand.

 

 

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.