Foto: @iShoot.dk

DM-kvartfinale: Vendsyssel førte 3-1 i Greve, men måtte nøjes med 3-3

Loading

Vendsyssel Elite Badminton førte 2-0 og 3-1, men måtte tirsdag aften nøjes med 3-3 i den første af to DM-kvartfinaler ude mod Greve. Dermed venter der publikum i Arena Nord i Frederikshavn en særdeles spændende returkamp mandag 26. marts, hvor alt kan ske.

– Vi føler, vi havde en kæmpe matchbold, så selv om 3-3 på forhånd var et fint resultat, ærgrer vi os over, at vi ikke vandt, siger VEB-træner Allan K. Nielsen efter den tre timer lange kamp i Greve.

Stillingen var 3-2, da Victor Svendsen gik på banen mod Dey Subhankar. Netop de to spillere mødtes søndag i finalen i Tjekkiet, og her vandt VEB-spilleren, men tirsdag aften trak inderen det længste strå. 22/20, 21/17 lød sejrscifrene. I andet sæt førte VEB-spilleren med 15-11. Victor var også foran 17-16, men slog herefter fem bolde i træk i nettet.

En ærgerlig afslutning på kampen i Greve, og vi må desværre konstatere, at Victor har tabt tre ud af tre kampe, når Dey Subhankar står på den anden side af nettet i Badmintonligaen.

– Det var en spille- og tempomæssigt en flot kamp, men desværre stressede Victor lidt for meget til sidst, mener Allan K. Nielsen.

Herredoublen Lasse Mølhede/Zvonimir Durkinjak havde også chancen for at sikre VEB sejren, men de tabte 18/21, 24/22, 14/21 til David Daugaard/Rasmus Kjær Pedersen efter at have overlevet et par matchbolde i andet sæt.

– Jeg er skuffet over deres indsats. De leverede ikke varen i aften, konstaterer VEB-træneren.

Beiwen Zhang og Raul Must sørgede for en 2-0-føring til gæsterne. Beiwen Zhang var oppe mod et af Danmarks største talenter på pigesiden, Michelle Skødstrup, som har leveret flere fine resultater i denne sæson. Efter lidt startproblemer vandt amerikaneren med 21/16, 21/12. Raul Must førte 11/7 over Kim Bruun, da en skade tvang Greve-spilleren til at opgive.

I mixdouble misbrugte Cheryl Seinen/Jacco Arends to sætbolde i første sæt. De kom stærkt tilbage i andet sæt og var på sejrskurs, da de førte 6-3 i tredje sæt. Desværre tabte de 20/22, 21/9, 13/21.

– De spillede to gode sæt, men som jeg ser det, var det måske hjemmebanefordelen, som blev afgørende i denne kamp, vurderer Allan K. Nielsen.

Volvo-pigerne Clara Nistad/Emma Wengberg gjorde det til 3-1. Efter at Emma i efteråret blev smidt af landsholdstræningen i Sverige spiller de kun sammen i VEB, og derfor havde de ikke spillet en kamp sammen i over tre måneder. De vandt dog 15/21, 21/17, 21/19 over søstrene Rikke og Ditte Søby Hansen. I afgørende sæt var svenskerne bagud med 11/14.

– De viser igen en dejlig energi. De kæmper med alt, hvad de har har, og bliver hele tiden i kampen, selv om det ind imellem ser svært ud. De slår aldrig op i banen. Det er en fornøjelse. Uden denne sejr havde vi måske tabt 2-4, udtaler Allan K. Nielsen.

Der er returkamp mandag aften i Arena Nord. Ender også dette opgør 3-3, skal semifinalisten findes i et Goden Set.

Pressemeddelelse fra Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.