Oliver Babic (t.v.) tørner i næste sæson ud for Gentofte, og her håber han på at hjælpe Gentofte, så holdet bliver Badmintonligaen. Foto: @ Annette Vollertzen

Portuguese: Flere danske kvartfinalepladser

Loading

Det bliver med masser af danskere på banerne når Portuguese International lørdag starter kvartfinalerne.

I damesingle ser det rigtig godt ud, hvor tre af de otte kvartfinalepladser er danske. Natalia Koch Rohde, Sandra-Maria Jensen og Mette Poulsen er således alle videre. Sandra-Maria Jensen leverede en flot indsats da hun efter at have tabt første sæt mod Riikka Sinkko fra Finland 21-13, tog fat og vandt de to næste sæt 21-7 og 21-4.

Semifinale sikret
I mixeddouble er det allerede nu sikkert at der kommer en dansk semifinaleplads. Isabella Nielsen og Patrick Buhl møder nemlig Amanda Madsen og Kasper Antonsen i den ene kvartfinale. Thilde Iversen og Rene Mattisson er også med i kvartfinalerne og møder de førsteseedede østriger som slog Mai Surrow og Jeppe Ludvigsen ud.

De danske herredoubler er også med helt fremme, og her skal Patrick Buhl og Steve Olesen møde det engelske par som slog de andenseedede kroater Zvonomir Durkinjak og Zvonomir Hoelbing ud. David Kim Kristensen skal sammen med spanske Ernesto Velazquez møde et skotsk par.

Dansk opgør
Der er også et næsten rent dansker opgør i herredouble. Kasper Antonsen og Oliver Babic møder nemlig Rene Mattisson som spiller sammen med svenske Filip Myhren.

Amanda Madsen og Isabella Nielsen kan med en sejr mod Aimee Moran og Kerri Scott sikre endnu en dansk kvartfinale i aftenens sidste kamp til Portuguese International.

Resultaterne fra Portuguese International

Læs også

Finaleklar Søgaard forventer god modstand fra utroligt formstærkt par

Frederik Søgaard og Mathias Bay-Smidt har imponeret i denne uge ved Portuguese International, hvilket Søgaard …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.