Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl. Foto @ Jeppe Billund/Badmintonbladet

Skovshoved sejrede i overlegen stil

Loading

Skovshoved vandt her til aften kampen på udebane mod Højbjerg i sikker stil.

Marie Louise Steffensen og Gabriella Bøje rendte først ind i Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl. Og fra start af var favoritterne overlegne, hvilket en sejr på 21-10 vidnede om. Fra starten af andet sæt afgjorde Pedersen og Rytter Juhl så reelt kampen ved at komme foran 6-0. Herfra så de sig nemlig aldrig tilbage og vandt hele 21-12.

Kasper Dinesen stødte herefter ind i Emil Holst. Og Holst var foran det meste af første sæt, som han også sikrede sig i sikker stil med 21-14. I andet sæt var der lidt mere spænding, men til sidst fik Skovshovedspilleren lukket dette med de relativt komfortable cifre 21-15. Dermed var Skovshoved foran 2-0.

Oliver Leydon-Davis og Anders Skaarup var dernæst oppe mod Mads Kolding og Mads Conrad. Og hjemmebane-parret startede rigtig flot og kom foran 11-9. Herfra gik det dog meget ned ad bakke, ide de endte med at tabe så klart som 21-12. Andet sæt startede lige, men mod opholdet bragte Conrad og Kolding sig i spidsen med 11-8. Derefter tog de et afgørende ryk, da de kom i front med 15-9. Derfra var der nemlig ikke tvivl om udfaldet, som endte med at blive 21-13 til Skovshoved-parret.

Ramon Garrido krydsede sidst klinger med Rasmus Gemke. Og fra start af lagde Gemke sig i spidsen med hele 11-5. Han holdt fast i denne føring efter opholdet, da han bragte sig foran med 17-12. Og han lukkede også sættet i sikker stil, nemlig med 21-14. I andet sæt var det mere lige, hvilket stillingen 11-10 til Skovshovedspilleren vidnede om. Herfra trak Gemke fra og vandt kampen i ret komfortabel vis med 21-15.

Dermed vandt Skovshoved kampen i overlegen stil.

Resultater fra kampen

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.