Søren Toft.

Tofts blog: Jeg er imponeret over, hvordan Vittinghus opførte sig ved DM-semifinalen

Loading

Denne blog vil handle om den store oplevelse ved DM og Swiss Open, om en ærgerlig skade, om klubfremtiden og om planerne fremover.

Det var en stor oplevelse at spille DM-semifinalen mod Vittinghus, den største i min karriere. Jeg var desuden imponeret over, hvordan Vittinghus agerede før, under og efter kampen. Jeg var meget nervøs før kampen, og der var han meget flink og kom hen og snakkede med mig. Det var rigtig fedt. I selve kampen kom jeg rigtig godt fra start, men da jeg var foran 13-11 sætter han tempo på, og jeg får lavet nogle uprovokerede fejl. Derfor kan jeg ikke holde mit momentum, hvilket jeg er ærgerlig over. Jeg må dog bare acceptere, at han kan spille i et højere tempo end mig.

Derefter spillede jeg Swiss Open, hvor jeg godt kunne mærke, at jeg var ramt fysisk og mentalt efter DM. Det var imidlertid sjovt at være en del af sådan en stor turnering. Jeg vandt da også over en tysker i kvalifikationen, men i den anden kamp i denne fik jeg en forstrækning i indersiden af låret. Herefter tabte jeg kampen. Jeg har så efterfølgende fået behandling, men jeg kan stadig ikke yde mit maksimale til træning. Så for at komme den skade til livs vil jeg træne lidt mindre. I midten af april forventer jeg at være helt klar igen.

Jeg snakker stadig med klubber angående min fremtid og har en mundtltig aftale med en klub. Jeg vil dog ikke sige noget herom, før der er skrevet under. I midten af april tager jeg 14 dage til Asien til henholdsvis Kuala Lumpur og Djakarta og spiller nogle mindre turneringer. Dette gør jeg for at se en anden kultur og for at opleve, hvordan det er at spille i Asien. Efter dette holder jeg sommerferie i en tre måneders tid. Her er målet, at jeg skal ned i vægt, og at min fedtprocent skal ned.

Søren Toft.

Læs også

New World Ranking • “While Astrup/Rasmussen (🇩🇰) keep their 4th position safe, Søndergaard/Toft and Lundgaard/Vestergaard will enjoy a new career-high ranking”

Week 1️⃣6️⃣➖2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ ➡️ = Asia Championships (S1000), European Championships (S500), Pan Am Championships (S300)⬅️ = …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.