Foto: @Højbjerg Badmintonklub

Vittinghus afbud kostede Solrød

Loading

Højbjerg tog her til aften første stik i badmintonligaens kvartfinaler mod Solrød. Sejren blev blandt andet grundlagt på sejr i begge herresingler til Højbjerg.

Det var ellers Solrød der i kraft af en bedre placering i grundspillet, inden kampen lignede favoritter. Et sidsteminuts afbud fra Hans-Kristian Solberg Vittinghus, endte dog med at svække Solrød.

I de to første kampe endte det med pointdeling, hvor Solrød vandt damedoublen, og Højbjerg herredoublen.

Derefter var det så første herresingle, hvor Rasmus Fladberg var rykket op i stedet for Vittinghus. Fladberg startede fint, og vandt første sæt, men Kasper Dinesen vandt de to sidste sæt, og kunne dermed bringe Solrød foran 2-1.

De to næste kampe var så mixeddouble og anden herresingle, og her blev det til to sejre i to sæt for hjemmeholdet. Karan Rajan Rajarajan slog Jacob Nilson med 21-18 og 21-17, og Alexandra Bøje/Mathias Bay-Smidt vandt med 21-17 og 21-18 over Maiken Fruergaard/Niclas Nøhr.

Med fire sejre til Højbjerg stoppede holdkampen, og Højbjerg kunne dermed juble over at have et solidt udgangspunkt før returopgøret på mandag i Solrød.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

2 Kommentarer

  1. PÃ¥ en god dag kan alting ske…

  2. Nemlig 👏🏻🙌🏻

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.