Rasmus Messerschmidt var med til at sikre Værløse 3 points i åbningskampen

Her er vinderne af Greve Grand Prix

Loading

I weekenden blev eliteturneringen Greve Grand Prix spillet, med finaler søndag. Finalerne havde nogle ganske interessante opgør.

I herresinglefinalen stod Rasmus Messerschmidt fra Værløse overfor Rasmus Gemke fra Højbjerg. En spændende kamp på papiret. Desværre blev kampen lidt af en fuser, da Gemke tabte med hele 21-9 i første sæt og derefter måtte trække sig. Dermed vandt Messerschmidt turneringen i herresingle.

I damesingle stod de to forhåndsfavoritter, Værløse-pigerne Line Kjærsfeldt og Anna Thea Madsen overfor hinanden. Her var det Line Kjærsfeldt, der trak sig sejrrigt ud af opgøret mod Anna Thea Madsen, den tidligere EM sølvvinder, med to gange 21-15.

I herredouble stod de unge talenter David Daugaard og Mathias Christiansen fra Gentofte overfor Theis Christiansen og Theodor Johansen fra Solrød Strand. Daugaard og Christiansen er inde i en rigtig god udvikling og kan på sigt blive en af de helt store herredoubler på den danske og internationale scene. De viste også deres værd i går, da de slog Christiansen og Johansen med 21-14 og 21-19.

Damedoublefinalen stod mellem Odense-pigerne Maiken Fruergaard og Sara Thygesen og Solrød Strands Lena Grebak og Maria Helsbøl. Helsbøl har været ude med en skade i en længere periode og skulle i denne turnering prøve at finde kampformen igen. I denne finale var det Fruergaard og Thygesen, der trak det længste strå, da de vandt med to gange 21-16.

Den sidste finale på programmet var i mixedouble, hvor Mathias Christiansen, Gentofte og Lena Grebak, Solrød Strand stod overfor Kasper Antonsen, Aarhus AB og Amanda Madsen, Solrød Strand. Her var det Gentofte/Solrød Strand-duoen, der vandt dysten med 21-10 og 21-17 over Antonsen og Madsen.

Resultater fra Greve Grand Prix

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Opgøret, der startede succesperioden, kan vente for Thygesen og Fruergaard: Det tænker vi ikke for meget på

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard har virkelig vist flotte takter i de sidste par måneder, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.