Anerkender og hylder vi frivillighed nok??

Loading

Martin Frandsen fra Fjerritslev Badmintonklub skriver på Facebook den 3. december 2021:

“Altså den indsats der udføres af folk, der ikke betales for deres arbejde. De mennesker der skaber oplevelser for andre.

Jeg synes nogle gange vi glemmer det.

Glemmer det stærkeste ved det danske foreningsliv.Fjerritslev Badmintonklub afviklede i sidste weekend et ungdomsstævne i to haller for 150 spillere og nok ligeså mange forældre/søskende.

Stævnet var pyntet med rød løber i indgangspartiet, grøn TV bane, duge og blomster på bordene, boldkasser ved banerne, præmiepodie, banner og reklame for sponsorerne.

Stævnet var fyldt med service: gratis te og kaffe, åbent cafeteria, opstrengningservice, program på tv OG tællere til hver bane!


Det var ikke nødvendigt for at skabe et stævne. Men det gjorde oplevelsen så meget større for spillerne og deres forældre.

Roser jeg bare min klub, for at få noget omtale??

Måske – MEN jeg vil hellere pege på ALLE dem der gør dette muligt! De frivillige: de der sidder som tæller i 2, 4 eller 8 timer, de der sidder ved stævnebordet, de der coacher, de der er på fredag aften til søndag aften og især de som står bag planlægningen og får det til at ske!

Deres belønning er “kun” de anerkendelser vi giver dem – dog er sproglig anerkendelse undervurderet.

Jeg har lukket for kommentarer på dette opslag – det er bedre du bruger din tid på at anerkende og takke de frivillige omkring dig, måske allerede i den kommende weekend, og værdsætter det ulønnet arbejdet. Det arbejde der skaber oplevelser og fællesskab i det danske land! 👏.

Måske du er så heldig at takke et andet menneske for deres frivillige arbejde, mens et barn ser det og oplever vi anerkender hinandens indsats.”

Tak for tilladelsen til at gengive dine ord, Martin!
Badmintonbladet.dk / Per Damkjær Juhl

Læs også

FZ FORZA Nantes International • 3 x Guld!

FZ FORZA Nantes International Challenge 2024 • 3 🇩🇰Finaler ➡️ 3 x🏆 og 1 x🥈‼️🍾🥂⭐️ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.