Kim Bruun i aktion

Bruun om Hillerød-skifte: Jeg vil være en del af klubben på mange planer

Loading

Kim Bruun er netop til manges overraskelse skiftet til Hillerød Badmintonklub. Bruun fortæller her til BadmintonBladet om forhandlinger, der gik i hårdknude i Greve, og at Hillerød Badmintonklub passer rigtig godt til ham på mange planer. 

Bruun fortalte i sin sidste blog på BadmintonBladet om, hvorledes forhandlingerne med Greve var gået i hårdknude. Først blev han lovet, at han ville blive kontaktet lige efter den sidste holdkamp, men intet skete. Da der så endelig kom gang i forhandlingerne, var det svært at blive enige:

– Jeg forhandlede med Greve, men det var svært at nå til enighed. De mente, at jeg havde haft for mange skader i sæsonen og derfor skulle gå ned i løn. Dette var jeg bestemt ikke enig i, da mange af disse skader opstod, da jeg skulle spille for Greve. Dermed gjorde jeg det ofte for deres skyld med den risiko, det indebar i forhold til, at det kunne have medført nye skader.

Derfor luftede en anden vigtigt person i Bruuns liv, nemlig Jakob Kyndesen tanken om at lave en forespørgsel til Hillerød om et muligt skifte:

– Jakob Kyndesen, som jeg kender rigtigt godt, kom så på banen. Han har været træner i KBK, hvor jeg har spillet og nu er det i Hillerød. Han spurgte så ind til min situation i Greve, som jo ikke var alt for positiv. Derfor sagde jeg, at han da var velkommen til at høre Hillerød, om de kunne tilbyde mig noget. Jeg troede ikke helt på det til at starte med, da jeg ikke regnede med, at de havde de økonomiske muskler. Det havde de dog, og oven i købet har klubben også skaffet mig to sponsorer, nemlig Rygcenter Hillerød og ACTING Bygherrerådgivning. Det er super fedt.

En klub på vej frem

Med den nylige tilgang af også Thomas Laybourn som sportschef mener Bruun også, at det er dejligt, at klubben har så mange ambitioner:

– Jeg synes, at Hillerød virker som en rigtig seriøs klub, der gerne vil op og være med, hvor det er sjovt, nemlig i 1. division. Det er selvfølgelig ærgerligt, at jeg nu ikke kommer til at spille liga, men at komme op på verdensranglisten er min første prioritet. For at kunne komme derop skal jeg spille turneringer i blandt andet østen, og det koster altså penge. Derfor er jeg glad for, at jeg via aftalen i Hillerød nu har disse.

Bruun har desuden spillet liga i mange år og har blandt andet haft den helt afgørende rolle for TSS i to finaler. Derfor har han disse refleksioner om ligaen:

– Jeg har spillet i liga i mange år og har lidt oplevet, hvad der kunne opleves der. Blandt andet har jeg afgjort finaler. Dette har også været rigtig sjovt og bliver da et afsavn, men andre ting er som sagt vigtigere for mig.

Sidst kan man også med dette skifte skabe opmærksomhed til hele klubben, hvilket glæder Bruun:

– Mit skifte til Hillerød giver ligeledes noget opmærksomhed til klubben. Det, at jeg selv har valgt det, er jo også meget positivt. Jeg vil nemlig rigtig gerne være en del af klubben både socialt og træningsmæssigt. Det er to ting, der er rigtig vigtige for mig. I den forbindelse vil jeg før holdkampe ved seks events være med til at stå for træning af ungdomsspillere. Det er endnu en måde, der er fed at bidrage på i forhold til at hjælpe klubben.

I morgen kan du blandt andet læse om, hvordan Bruun så har tænkt sig at udnytte de økonomiske midler til international succes.

Læs også

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. …

En kommentar

  1. Det bliver stort 💪

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.