Brugerne: Lee Chong Wei skal have kort eller ingen straf

afstemning uge 47På Badmintonbladet.dk har brugerne den seneste uges tid kunne stemme på, hvilken straf Lee Chong Wei bør få efter, at både A- og B-prøven blev testet positiv.

2/3 vil have mild eller ingen straf
Tilsyneladende er de fleste af brugerne mildt stemte overfor den malaysiske verdensstjerne. 64% af stemmerne gik til “Mindre straf: 3-6 måneder” (38%) og “‘Ingen straf” (26%). Måske det har betydning, at Lee Chong Wei er testet positiv for et stof, der ikke er præstationsfremmende. Eller måske hans forsikringer om, at han ikke har dopet sig bevidst, gør indtryk.

Hård straf mindre populær
Tilhængere af “Max straf: 2 år” (24%) og “Lang straf: 1 år” (12%) fylder samlet godt en tredjedele af stemmerne. Hard-liner siden har agiteret for, at Lee Chong Wei må tage sin straf, uanset omstændighederne.

Vittinghus ønsker mærkbar straf
Verdensranglistens nummer 10, Hans-Kristian Vittinghus, har været ude og sige, at han håber på straf til malaysieren.

– Jeg håber personligt, at han får en straf, der kan mærkes. Også for at sende et signal, om at vi spillere bliver nødt til at tage de her ting seriøst og ikke bare undskylde os med, at det her var en fejl, sagde Hans-Kristian Vittinghus til DR Sporten 8. november 2014.

Strafudmålingen til Lee Chong Wei vil komme efter en høring i det internationale badmintonforbund i begyndelsen af december.

Læs også

HSBC BWF World Tour Badminton Finals: List Of The Winners 2018 – 2021

The BWF World Tour Finals were founded in 2018. The first tournament was played in …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.