Jan Kryger (midten) modtog prisen. Foto venligst udlånt af Jens Bjerge

Idrætspris til Jan Kryger fra TIK-Badminton

Loading

Det er godt tre uger siden, at Idrættens Samråd i Høje-Tåstrup uddelte DIF ”du-gør-en-forskel”-prisen ved idrætsevent 2015. Her gik en af priserne til en frivillig badmintonkæmpe, Jan Kryger fra Badminton.

Fra formanden for Idrættens Samråd, Jens Bjerge, har vi modtaget pristalen:

“TIK badminton har udvist stort engagement i samarbejdet med skoler og daginstitutioner. På daginstitutionsområdet har I tilbudt og gennemført syv ugers badminton for fire daginstitutioner. På skoleområdet har I gennemført badmintonforløb på tre af de kommunale skoler.

Jan, du har været primus motor i forhold til at få badminton ud på skolerne. Du har med din fleksibilitet og passion for badminton været en betydelig faktor i forhold til at lykkes med skolesamarbejdet. Du har været opsøgende og proaktiv i din tilgang til at etablere samarbejde og været utrolig fleksibel i forhold til at indordne jer efter skoler og daginstitutioners vilkår for deltagelse.

Et etableret samarbejde med skoler og daginstitutioner kræver en del koordinering. Her har du lagt mange kræfter for at få samarbejdet til at fungere, og det vil vi i Idrættens Samråd meget gerne takke dig for.”

Flotte og fortjente roser til både Jan Kryger og TIK Badminton, som gennem masser af år har leveret mange gode oplevelser til både små og store badmintonspillere i Tåstrup og omegn. Det har været en motivationsfaktor for Jan Kryger at give tilbage.

– Jeg har været træner i 35 år, og jeg er oplært med, at når man får så meget af klubben, giver man også noget tilbage. Vi ser jo en afgang af medlemmer i vores sport, og det har været en del af motivation for mig og TIK-Badminton for at gøre noget. Prisen er naturligvis et skulderklap og en yderligere motivation for at fortsætte arbejdet, og det er dejligt at kunne give noget tilbage, fortalte Jan Kryger til badminton.dk.

Udover hæderen fulgte der kr. 2.500 med idrætsprisen. Tillykke til Jan Kryger og TIK-Badminton.

Læs også

Race To Paris 2024

Source: Statminton, X🏸 Men’s Singles🗓 16 April 2024 Christie 🇮🇩 switches position with Antonsen 🇩🇰 …