Storfavoritter ude af Denmark Open

Loading

Den kinesiske mixdouble med Zhang Nan og Zhao Yunlei, der er regerende Olympiske mestre samt verdensmestre, kom i dag i koreansk modvind ved Denmark Open.

I deres andenrundekamp skulle de op mod verdens nr. 63 – Shin Baek Cheol og Yoo Jung Chae fra Korea. Kineserne ligger selv suverænt nr. 1 og havde da også vundet det hidtil eneste opgør, de to par har spillet. Det var ved Korea Open i år, hvor det blev til kinesisk storsejr på 21-14 21-9.

Nye boller på suppen
I dag ville koreanerne det anderledes. Det er muligt, de ikke var spået mange chancer i dag, men de spillede bare det niveau bedre, som var påkrævet for at spille op med verdens bedste.

Shin og Yoo lagde flot ud og førte hele vejen op til ophold ved 11-8. Så tog kineserne fem i streg, og man tænkte, at nu var de spillet varme. Det var de givetvis også, men koreanerne hang på og endte med at tage sættet med 22-20.

Overraskelse i luften
I andet sæt var koreanerne længe i teten, og man fornemmede en overraskelse i luften. Foran 17-12 var sejren inden for rækkevidde, men så fik kineserne momentum og vandt de næste seks points på trods af en mindre pause, hvor Zhang Nan blev tilset af en fysioterapeut – kinesisk føring 18-17.

Men da det samtidig blev de sidste points til kineserne, endte det hele med overraskende koreansk sejr på 21-18. De regerende Olympiske mestre og verdensmestre er dermed ude af årets Denmark Open allerede i anden runde. Det er noget, Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen kan bruge til noget, da de ellers stod til at skulle møde verdensetterne i kvartfinalen – hvis de vel at mærke vinder deres kamp senere i dag.

Læs også

Lee Hyun Il efter finalenederlag: Han var overvældende

Det var to specielle mænd, der i dag spillede herresinglefinale ved Denmark Open 2017. Indiske …

En kommentar