Foto: @ Rico Dahl Hansen

Syv danske semifinalepladser i Belgien

Loading

Kvartfinalener til Belgian International er nu næste ovre, og det blev med endnu et flot resultat af Iben Bergstein, som nu skal møde Gentoftes Sofie Holmboe Dahl. Flere af de andre danske deltagere er også videre og hele syv semifinalepladser er således danske.

Efter at have slået første seeded Maria Ultina og dernæste Greves førstedamesingle Amalie Hertz Hansen, var tiden inde til Odenses Airi Mikkela i kvartfinalen. Her startede Mikkela med at tage første sæt 22-20, men med 21-15 sendte Iben kampen ud i tredje sæt. Her fulgtes de to damer ad hele sættet, og endnu engang skulle der ombolde til at afgøre sættet. Denne gang var det i Ibens favør, 22-20.

I semifinalen skal Iben møde Sofie Holmboe Dahl der slog Mette Poulsen. Mette startede ellers fint da hun med 21-19 tog første sæt. Sofie kunne dog med 21-15 og 21-16 tage den samlede sejr.

Den anden semifinale i damesingle bliver uden dansk deltagelse da Natalia Koch Rohde i tre sæt tabte til Soniia Su Ya Cheah.

I mixeddouble er der også en ren dansk finale. Den er mellem Ditte Søby/Alexander Bond og Gabriella Bøje/Nicklas Mathiasen. Søby/Bond slog i tre sæt de andenseedede Iris Tabeling/Ruben Jille, mens Bøje/Mathiasen slog Lorraine Baumann og Julien Maio i to sæt.

Herredoublerækken bliver med dansk deltagelse i hver af de to semifinaler. Den nyslåede herredoublespiller Rasmus Fladberg kunne sammen med Frederik Colberg vinde med 21-11 og 21-19 over Jelle Maas og Robin Tabeling. De møder nu et indisk par.

I den anden semifinale står Kasper Antonsen og Frederik Søgaard som slog Alexander Bond og Nikolaj Overgaard i tre sæt.

Damedoublesemifalerne bliver også med danske deltagelse. Rikke Søby og Julie Finne-Ipsen slog i sikker stil et hollandsk par, og møder nu fjerdeseedede Lisa Kamiski og Hannah Pohl.

Semifinalerne spilles senere idag startende kl. 19.00.

Resultaterne fra Belgian International

Læs også

Belgian International: Mikkelsen og Surrow sejrede på blandet dansk dag

Mai Surrow og Mikkel Mikkelsen vandt deres kvartfinale ved Belgian International på en ellers svingende …