Modstanderne Sarah Thomas/Richard Vaughan fik et ben til jorden mod danskerne

Indonesia Open: Ung indoneser snød Ponsana

Loading

Kvalifikationen til den prestigefulde turnering Indonedia Open blev skudt igang i dag tirsdag, hvor der var nogle yderst promonente navne med.

I herresingle var der store forventinger til den rutinerede thailænder Boonsak Ponsana, som også var førsteseedede i kvallen. Alt gik som planlagt i første kamp for thailænderen, som vandt sikkert med 21-5 og 21-11 over Andre Marteen fra Indonesia. Næste kamp på programmet var mod Christie Jonatan, en anden ung indoneser, som var med Indonesia til Sudirman Cup og gjorde det pænt. Favoritværdigheden var dog hos Ponsana, og det startede også fremragende for thailænderen. 11-4 var stillingen ved opholdet i 1. sæt, og det lignede en nem sætsejr til Ponsana. Han kom også foran 17-10, men Jonatan fik formindsket forspringet til 3 point. Ponsana sikrede sig tre sætbolde ved stillingen 20-17. Der gik dog voldsomt gummiarm i den for thailænderen, som endte med at tabe de næste 5 bolde og sættet med 22-20. Det så ud til at ryste Ponsana så voldsomt, at han hele tiden haltede bagud i 2. sæt. Ponsana var ikke foran på noget tidspunkt i 2. sæt, og han tabte med 21-17.
Dermed en meget overraskende sejr til Christie Jonatan, som kan være startskuddet på en lovende karriere. Der bliver dermed heller ingen Ponsana i aktion, når hovedturneringen i herresingle starter i morgen.

Resultater fra Indonesia Open

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.