Badmintonligaen: TSS fortsætter de gode takter

Loading

I anden runde af Badmintonligaen skulle Solrød på hjemmebane op imod TSS. TSS vandt deres første kamp med 4-2 over Højbjerg, mens Solrød tabte snævert 4-3 til Vendsyssel af Golden Set.

Første kamp i dagens holdkamp var i 1. herresingle, hvor Hans-Kristian Vittinghus fra TSS skulle op imod Rasmus Fladberg fra Solrød. Her var HK storfavorit inden opgøret, men favoritten skulle komme i problemer. I 1. sæt var HK i førersædet og vandt med 21-15. I 2. sæt var rollerne byttet om, og her var det Fladberg der vandt med 21-15. I 3. sæt strammede HK dog grebet og styrede sættet. HK vandt med 21-13 og sikrede en 1-0 føring til TSS.

I damedouble skulle Amanda Madsen/Joan Chrstiansen fra Solrød spille mod Jenny Nystrøm/Sonja Pekkola fra TSS. Finske Nystrøm/Pekkola fik en dårlig debut mod Højbjerg, og i dag blev det desværre ikke meget bedre for dem. De tabte med 21-17 og 21-16 til Solrød-parret. Dermed 1-1 på lystavlen.

Tredje kamp var i mixeddouble, hvor Theodor Johansen/Maja Rindshøj fra Solrød skulle op imod Mads Pieler Kolding/Selena Piek fra TSS. I første runde vandt Kolding/Piek meget overbevisende deres kamp mod Morten Bødskov/Emilie Juul Møller fra Højbjerg. I dag var TSS-parret også sikre i deres spil og udspillede Solrød-parret. Kolding/Piek vandt med 21-6 og 21-13 over Johansen/Rindshøj. Dermed 2-1 til TSS.

Lagt op til spænding
I damesingle skulle Mia Blichfeldt fra Solrød forsøge at udligne i holdkampen mod Mette Poulsen fra TSS. I første sæt var det tæt, men desværre for Blichfeldt faldt det ikke ud til hendes fordel. Hun tabte sættet med 21-19. I 2. sæt var Poulsen bedst, og Blichfeldt kunne ikke følge med. Derfor vandt TSS-spilleren med 21-14 og skaffede TSS en føring på 3-1.

I 2. herresingle skulle Kim Bruun fra TSS forsøge at revanchere sit nederlag til Morten Brødbæk fra Højbjerg. Dagens modstander var i dag Jacob Nilsson fra Solrød. I 1. sæt startede Kim Bruun godt og satte Nilsson under pres. Kim Bruun trak sig sejrrigt ud af 1. sæt med 21-15. 2. sæt blev langt mere spændende, og de to spillere fulgtes pænt ad indtil slutningen af sættet. Der viste Kim Bruun styrken og lukkede sættet med 21-19. Dermed en 4-1 føring til TSS og en samlet sejr til TSS.

Sidste kamp var i herredouble, hvor de undertippede Niclas Nøhr/Alexander Bond fra Solrød skulle forsøge at drille de rutinerede Anders Skaarup/Kim Astrup fra TSS. I 1. sæt fulgte Nøhr/Bond med til 10-10, hvorefter Skaarup/Astrup strammede skruen og sikrede sig sættet med 21-16. I 2. sæt var Skaarup/Astrup igen bedst, selvom Nøhr/Bond pustede favoritterne i nakken ved stillingen 15-17. Derefter lukkede Skaarup/Astrup dog kampen med 4 hurtige point i træk og en sejr på 21-15.

Efter kampen var Anders Skaarup forståeligt nok også tilfreds med holdkampen, selvom der var lidt bump på vejen for ham og Kim.

– Vi havde lidt problemer med at se på banen, når vi var i defensiven, så vi stod ikke en super god defensiv i dag. Jeg synes dog vi får skruet op på de rigtige tidspunkter i de første 3 slag af hver duel, hvor vi får sendt nogle gode returbolde afsted. Jeg synes at vi som hold spillede langt bedre i dag end sidst mod Højbjerg. Alle gjorde det godt, selvom det er en svær hal at spille i, fortæller Anders Skaarup til Badmintonbladet.dk efter kampen.

Kampen sluttede således med en 5-1 sejr til TSS, som har fået en drømmestart på årets Badmintonliga.

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …