Niclas Nøhr får en del kampe i benene i Milano. Foto @ Rico Hansen

Italian Int’l: Gode danske takter i Milano

Loading

Mens verdensstjerner boltrer sig i Dubai, så afvikles der badmintonturnering i Milano på International-niveau.

Et stort kontingent danske spillere er rejst til nord-Italien for at prøve kræfter mod primært andre europæiske spillere. Onsdagen sorterede kraftigt ud i rækkerne, men der er fortsat dansk repræsentation i samtlige rækker.

I mixeddouble sidder Danmark på 1., 2. og 3.-seedningerne, og Niclas Nøhr/Sara Thygesen er store favoritter til at gå til tops.

I herredouble ser Mathias Christiansen/David Daugaard velspillende ud, og de kan meget vel få selskab af Niclas Nøhr og Kasper Antonsen i de afgørende kampe.

I damedouble er der to par tilbage, men det vil være Sara Thygesen og Maiken Fruergaard de største forhåbninger knytter sig til. Forhåbentlig kan de for alvor true de bulgarske søstre, Stoeva.

I herresingle er Kim Bruun sidste danske deltager. Han så god ud i Scottish Open for nylig, og måske kan Bruun vise stabilitet igen i Italien.

Damesinglen har både Natalia Koch Rohde og Mia Blichfeldt tilbage. De står i hver sin ende af lodtrækningen. Rohde skal måle sig mod bundseedede Karin Schnasse, mens Blichfeldt skal forsøge at gøre det af med Lee fra Taiwan.

Se alle resultater fra Italian International 2015

Læs også

Fruergaard og Thygesen har haft utrolig flot periode: Succes mod gode par ved Uber Cup gav os troen på mere

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard har virkelig vist flotte takter i de sidste par måneder, …

En kommentar

  1. Er det ikke omvendt for de to damesingler – altsÃ¥ i forhold til hvem de skal møde i næste runde?