De danske herresingler slog flere seedede spillere ud i kvalifikationen i Wales

Loading

De danske herresingler leverede nogle flotte præstationer i kvalifikationen ved Welsh International.

Jonas Arly var i den sidste kvalifikationskamp oppe mod George Priestman, der er seedet ni i kvalifikationen. Og danskeren leverede en flot kamp. Første sæt vandt han i sikker stil med 21-13. I andet sæt kom han til at starte med bagud med både 2-4 og 6-3, men et par flotte stimer af point frem mod opholdet bragte ham i front med 11-8. 17-14 kom han også foran, før han tog de sidste fire afgørende point i træk.

Søren Hald imponerede også. Således var han i dagens sidste kvalifikationskamp oppe mod ellevteseedede Jonathan Dolan fra Irland. I første sæt var danskeren hele tiden bagud frem til stillingen 17-19. Her lykkedes det ham på flotteste vis at tage de sidste fire point. I andet sæt var rollerne byttet, om, da danskeren i hele sættet var komfortabelt foran. Foran 19-15 var han dog tæt på at lukke Dolan ind i sættet, men han fik lige akkurat lukket dette med 21-19.

Andreas Fleischer slog først på dagen en seedet spiller ud af turneringen. Senere var han også tæt på at slå endnu en seedet spiller i form af østrigeren Leon Seiwald ud i sin sidste kvalifikationskamp. Således havde han en masse sætbolde i første sæt, men måtte til sidst se sig slået 22-20. Andet sæt var lige frem til opholdet, hvor han kun var bagud 9-11. Herfra tabte han mere og mere terræn og endte med at tabe 16-21.

Senere starter hovedturneringen.

Resultater fra Welsh International

 

Læs også

Welsh International: Masser af fornemme danske sejre

Der var masser af flotte danske sejre  i første runde ved Welsh International i dag. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.