Viktor Axelsens chancer til EM i badminton

Viktor Axelsen

Loading

Viktor Axelsen har på ganske få år udviklet sig fra at være et stort talent til i dag at være verdens bedste. Den kun 24 år gamle badmintonspiller overtog badmintontronen i august 2017 efter at have vundet sit livs hidtil vigtigste kamp over Lin Dan – en kendt kinesisk badmintonspiller med mange titler bag sig.

Det var sidste år – i 2017 – over 20 år siden, at vi sidst havde haft en dansk verdensmester i herresingle i badminton, hvorfor dette helt naturligt har vakt meget opsigt i det danske land og faktisk også i resten af verden. Der er ikke dét medie, som ikke har omtalt den danske stjerne og hans fantastiske præstation.

Om en lille uge tager vi hul på EM i badminton, som er den mest prestigefyldte badmintonturnering. Her kan vi opleve stjerner som Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Brice Leverdez, Pablo Abián og Mark Caljouw samt mange dygtige kvindelige spillere.

EM i badminton

EM i badminton finder sted i Huelva, Spanien, i perioden 23. – 29. april 2018. Du kan se hele programmet her. Du skal altså en tur til det sydspanske, hvis du skal opleve de mange store stjerner på tæt hold. Der forventes at deltage 300 atleter fra hele 25 forskellige lande. Her kan vi være stolte af, at der er rigtig mange danskere repræsenteret. En af dem er Viktor Axelsen, som er det helt store danske håb.

Nåede du ikke at skaffe billetter til den prestigefyldte turnering, så kan du glæde dig over, at du kan overvære de mange kampe i din stue. De helt store kampe bliver nemlig vist på fjernsynet og kan desuden streames via internettet. Med andre ord er der ingen undskyldning for ikke at følge med. Du kan allerede nu danne dig et overblik over, hvornår de forskellige kampe finder sted. Du kan evt. printe programmet ud, hvis du ikke vil gå glip af de største kampe.

Viktor Axelsen til EM i badminton

Viktor Axelsen skal som bekendt deltage i det europæiske mesterskab, som skydes i gang om mindre end én uge. Det er et mesterskab, som rigtig mange mennesker med en kærlighed til badminton har set frem til rigtig længe. Derfor er det dejligt at tænke på, at der kun er en håndfuld dage til, at den første kamp skal spilles.

Viktor har for nyligt udtalt til et dansk medie, at han ikke er helt klar over, hvor han står før det europæiske mesterskab. Den udtalelse har skabt en smule bekymring hos stjernens mange fans, som naturligvis håber, at han går hele vejen og vinder endnu en titel.

Viktor blev opereret i sin ene fod i februar, men vurderes nu til at være hundrede procent skadesfri. Dog er det ingen hemmelighed, at den danske stjerne ikke har spillet ret mange kampe de seneste måneder.
Spil på din favorit

Har du et godt bud på, hvem der kommer til at vinde EM i badminton, så kan du med fordel oddse. Det kan du selvfølgelig gøre på nettet, som boomer med gode badminton betting odds i øjeblikket. Du kan for eksempel oddse på dansk sejr, hvis du tror på de danske helte. Med hensyn til odds – herunder badminton betting odds – er det vigtigt, at man spiller med hjernen frem for hjertet.

Læs også

Indonesia Open • Antonsen taber i 3 sæt til den kommende verdensetter på ranglisten!

En meget kommunikerende (😤⚡️🔥💪🏻) Antonsen taber 9-21/21-12/14-21 på 71 minutter til Shi Yu Qi. Men …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.