Morten Frost tester syntetiske fjerbolde

Morten Frost tester badmintonbolde med syntetiske fjer sammen med verdensmestre

Loading

Alle badmintonspillere har på et tidspunkt prøvet at spille med plasticbolde, og det er forfærdeligt. Victor kommer i efteråret til at lancere et alternativ.

Syntetisk fjer i badmintonbold
Syntetiske fjer i badmintonbold

Den danske badmintonlegende Morten Frost er teknik- og brand konsulent for det taiwanesiske badmintonmærke Victor, der sponsorerer både det malaysiske og koreanske landshold.

Han testede ved præsentationen af Victors efterårskollektion den syntetiske fjerbold sammen med et par kinesiske verdensmestre – kan du genkende dem på billedet herover? Få navnene længere nede på siden.

Yonex, Carlton, Ashaway, Head og andre udstyrsproducenter har længe fremstillet badmintonbolde af nylon eller plastic. De bolde egner sig kun til havebadminton. Selv begyndermotionister vil have større udbytte af fjerbolde, da flugt og føling er mere naturlig og beregnelig.

Forlydender fra lanceringen går på, at bolden blev testet med godt 500 slag og kun mistede en lille fjerstump. Måske har denne type badmintonbold en fremtid, men vi forbeholder os ret til en vis skepsis.

Morten Frosts slagmakkere var Zhao Jinhua, verdensmester i 1991 og Sun Jun verdensmester i 1999 – begge gange iøvrigt i København.

 

Læs også

Morten Frost: Jeg håber, at badmintonspillerne udviser forståelse og format, når tiden kommer

Den danske badmintonlegende, Morten Frost, har skrevet et bidrag til debatten, om den konflikt, der …

6 Kommentarer

  1. Ved i hvornår man kan få lov til at afprøve Victors nye fjerbolde?

  2. De kommer til efteråret. Ved ikke om de lander i Danmark.

  3. Ja vidste du ikke det? 😉