Foto @ Rico Dahl Hansen

Anders Antonsen kæmpede til det sidste

Loading

Anders Antonsen skulle her til aften spille kvartfinale til Denmark Open, hvor modstanderen hed Tanongsak Saensomboonsuk. Den blot 19-årige aarhusianer spillede en glimrende kamp, men i tre sæt måtte han se sig slået.

Første sæt startede med Tanongsak Saensomboonsuk bedst, og han kunne også gå til pause med stillingen 11-5. Anders kom dog flot igen, og kom helt op på 11-10. Saensomboonsuk var dog hele tiden et par point foran, og med 21-17 vandt han første sæt.

Andet sæt var meget bedre for Anders, hvor han kom først til 11. Sættet virkede i den grad også til at være meget mere på Anders’s præmisser, og den unge aarhusianer, kunne med 21-14 vinde det.

Tredje sæt var ganske spændende, men Tanongsak Saensomboonsuk havde hele tiden marginalerne med sig, og kunne også gå til ophold med en føring på 11-9. Anders kæmpede bravt, men var hele tiden i hælene, og ved 15-14 fik Saensomboonsuk trukket fra, og vandt kampen med 21-14.

I kampen før Anders, havde Carolina Marin slidt sig igennem endnu en tre-sætters, hvor hun med 27-25 til sidst kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret. Hun spiller i morgen mod Akane Yamaguchi.

Den næste kamp på bane 1 er Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhls damedouble, og så lukker Carsten Mogensen og Mathias Boe ballet lige efter.

Resultaterne fra Denmark Open

Læs også

Antonsen sejrer: Stor overraskelse baner vejen for ham

Anders Antonsen sejrede i første runde ved Malaysia Masters. Antonsen var oppe mod Iskandar Zulkarnain …

3 Kommentarer

  1. Shit happends. Men neste gang!

  2. Du spillede s̴ godt Рdu er p̴ rette vej til at blive nr 1

  3. Kom igen Anton. En positiv oplevelse at se dig spille. Sikker på at du når langt. Pøj pøj.