Morten Frost: Jeg håber, at badmintonspillerne udviser forståelse og format, når tiden kommer

Loading

Den danske badmintonlegende, Morten Frost, har skrevet et bidrag til debatten, om den konflikt, der netop nu verserer mellem badmintonlandsholdet og Badminton Danmark.

Normalt er jeg ikke en person som blander mig i den offentlige debat, men holder mig til mit eget nærmiljø, badminton.
Dog vil jeg her gøre en undtagelse, idet den verserende situation mellem DBU og spillerne, snart bliver en tilsvarende realitet i Badminton.

For nogle år siden blev jeg optaget i Hall of Fame hos Badminton Europe og i min takketale brugte jeg 90% af tiden til at understrege, at uden dem som havde trådt skoene før mig, ville jeg aldrig have stået her i dag.

Som Søren Kirkegaard en gang skrev, så ’leves livet forlæns, men forstås baglæns’.

Vi er alle kommet ud af et miljø, vi er alle blevet hjulpet på vej af et system, forældre, frivillige ledere og trænere.

Når og hvis man er så ufattelig heldig, at man når internationalt topniveau, er tiden kommet til at betale lidt tilbage, så nye investeringer i udvikling kan foretages og andre, som kommer efter dig, får samme eller bedre muligheder.

Med andre ord, stafetten skal gives videre.

Det er en ære at deltage på det danske landshold; om det er fodbold eller nogen anden sport.

Med udgangspunkt i denne holdning vil jeg på det kraftigste opfordre til, at man kigger til udlandet, parterne sætter sig til bordet og en løsning findes med det samme.

Lad personfnidder og anden form for politik træde fuldstændig i baggrunden, så vi igen kan være stolte af vores land, evner og traditioner.

Til den badmintonspecifikke situation, vil jeg blot minde spillerne om, at så længe man har nydt godt af et trænings set-up, modtaget økonomisk støtte, specielt i de yngre år, hvor der blev investeret i spilleren, med et håb om fremtidige medaljer til Danmark, så har man også en forpligtelse til at repræsentere Danmark på værdig vis i forskellige landsholds-sammenhænge.

Jeg håber, at badminton spillerne udviser forståelse og format, når tiden kommer.

Morten Frost

Læs også

Morten Frost tester badmintonbolde med syntetiske fjer sammen med verdensmestre

Alle badmintonspillere har på et tidspunkt prøvet at spille med plasticbolde, og det er forfærdeligt. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.