Nyeste udgave af Badmintonbladet ude nu

Loading

I denne novemberudgave af Badmintonbladet er der spændende historier fra badmintonpigerne – Line Kjærsfeldt, Sandra-Maria Jensen, Amalie Hertz Hansen. Desuden inspiration til din træning, test af badmintonsko, gode kluberfaringer og meget mere.

Du kan læse om, hvordan børn møder badminton og om at hjælpe de små godt på vej med en ketcher i hånden. Du kan også lære, hvordan man kan prøve alle anstrengelserne fra træningslokalet af til en turnering. Og så må man som forælder endelig ikke må klappe for meget, når de kære små dyster.

Endelig kan du også læse om at dukke alt for tidligt op til første turnering helt ude på bøhlandet, fordi man ikke er vant til at begå sig i sporten.

På den træningsmæssige front har vi snakket med en af de ypperste trænere i Danmark. Han opfordrer til at lege med at anticipere modstanderens slag og have et dynamisk spillecentrum, især hvis man skal blive bedre til at dække banen ordentligt af. Vi ser også på, hvordan højere intensitet i den fysiske træning kan være til gavn for badmintonspillere og ligeledes, hvorfor det er okay og slet ikke dumt at have en doven tilgang til sin træning, hvis du vil undgå skader.

Hop ombord i Badmintonbladet Vol II – vi har glædet os til at servere det for dig!

Badmintonbladet udkommer i et fysisk oplag på 15.000, der bliver omdelt til en lang række af de største klubber og sporthaller i Danmark.

Læs også

All England: Eventyret for Vittinghus sluttede desværre i semifinalen

Hans-Kristian Vittinghus skulle i sin første All England semifinale møde Tian Houwei fra Kina. Vittinghus …