Finnish: Masser af danske semifinalepladser

Loading

Der er masser af dansk deltagelse til semifinalerne til Finnish International. Kvartfinalerne blev spillet her til formiddag, og lidt senere idag er der semifinaler, hvor der er altså er masser af dansk deltagelse.

Emilie Juul Møller og Kristoffer Knudsen står i den ene semifinale i mixeddouble, efter at de i tre sæt slog de tredjeseedede finner Jenny Nystrom og Henri Aarnio. I semifinalen møder de Cheryl Seinen og Anton Kaisti, som er seeded som nummer to.

I herresingle er 50 % af semifinalisterne danske. Steffen Rasmussen som er seeded som nummer to spiller senere idag mod Anton Kaisti, efter at Steffen slog Victor Svendsen ud i to sæt. Kasper Dinesen slog Ditlev Jæger Holm, og møder nu Marius Myhre i semifinalen.

– Jeg rammer rigtig højt niveau mod en træt Victor Svendsen i dag, og det gør forskellen. Glæder mig til at møde Anton, som har spillet en god turnering. Han er en svingende spiller, som på en god dag kan vinde series turneringer, så det bliver en spændende kamp, fortæller Steffen Rasmussen efter kampen.

Sofie Holmboe Dahl er flyvende til Finnish, efter hun slog den andenseedede Fabienne Deprez. I semifinalen skal hun møde Victoria Slobodjanuk.

I herredouble er det sikkert at der kommer til at stå et dansk par i finalen. Således mødes Nicklas Mathiasen/Lasse Moelhede og Frederik Aalestrup/Mathias Moldt Baskjaer i den ene semifinale. Begge par vandt i tre sæt i kvartfinalen over et finsk par.

Damedoublefinalen kan potentielt blive et rent dansk opgør. I den ene semifinale står Line Nørgaard og Nanna Vestergaard, i den anden Camilla Martens og Josephine Van Zaane.

Resultaterne fra Finnish International

Læs også

Odense på pointjagt i Nordsjælland

Efter en drømmestart i Badmintonligaen mandag med en 4-2-sejr til Odense OBK over Aarhus AB, …