Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl vandt semifinalen ved All England. Foto @ Badmintonbladet

Christinna og Kamilla ærgerlige over All England nederlag

Loading

Efter semifinalen var Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl ærgerlige over ikke at ramme deres topniveau i dagens semifinale.

– Vi føler ikke vores badmintonspil peakede i dag og var ikke på samme niveau som i går. Men vores fightervilje fejlede bestemt ikke noget mod kineserne. I 2. sæt fik vi presset kineserne, mens de gav lidt op til sidst. Jeg synes, at vi hænger godt på i 3. sæt, men det glippede desværre til sidst. Det er små ting, der afgør det, fortalte Christinna Pedersen til BadmintonBladet.dk efter kampen.

Kamilla Rytter Juhl mente bl.a. et par smarte for korte server af kineserne var med til at stresse danskerne og give kineserne de afgørende marginaler.

– Kinserne var smarte at lave et par korte server på os i 3. sæt. De tager initiativet for os. Det gjorde koreanerne ikke i går og det viser, at kineserne er et lidt mere rutineret par, fulgte Kamilla Rytter Juhl op med.

Klar til i morgen
Mixedfinalen med Joachim Fischer ser Christinna Pedersen meget frem til, men skal lige have damedoublen på afstand først. De møder Praveen Jordan/Debby Susanto fra Indonesien, som på flotteste vis vandt over førsteseedede Zhang Nan/Zhao Yunlai fra Kina

– Jeg skal lige have denne kamp på afstand, før jeg kigger på mixen i morgen. Det bliver en super svær kamp. Vi har bestemt ikke haft et godt tag på indoneserne, så de er med garanti max klar. Det er Joachim og jeg også, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at vinde finalen, sluttede Christinna Pedersen af med.

Resultater fra All England

/Anders Jensen/Badmitonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

En kommentar

  1. Det er flot at være kommer til semifinalen. ☺