Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Foto @ Tine Bay

Blot en enkelt spiller overlever første runde i Australian Open

Loading

Ved Superseries-turneringen i Australien har det været småt med de danske succéshistorier. Men en enkelt spiller har klaret sig igennem førsterunde-skærene. Det er den forsvarende mester Hans-Kristian Vittinghus.

Australian Open er sidste store turnering inden VM i Glasgow i slutningen af august. Forhåbentlig er denne turnering ikke et pejlemærke for, hvordan VM kommer til at gå. De positive historier har der nemlig været langt i mellem, men Hans Kristian Vittinghus lyste op.

– Fik en god start på mit titelforsvar ved Australian Badminton Open med en 21-16, 21-8 sejr mod U-VM sølvvinderen Siril Verma fra Indien. Jeg følte mig godt tilpas på banen idag, og jeg er tilfreds med at have leveret en fuldt fokuseret indsats, skriver Vittinghus på Facebook.

Hans-Kristian Vittinghus møder Ng Ka Long fra Hong Kong i næste runde.

Viktor Axelsen er rejst hjem uden at spille, fordi han trænger til pause. Jan Ø. Jørgensen måtte idag trække sig fra sin kamp mod Anthony Ginting – danskerens hælskade er brudt op igen.

– Jeg vidste godt, at det kunne være en mulighed. Det er selvfølgelig træls ikke at kunne leve op til det, som jeg plejer. Det har jeg det lidt svært med, men det må jeg acceptere, sagde Jan Ø. Jørgensen til TV2 Sport.

– Jeg tog hertil for at samle information, hvor jeg stod henne – også i forhold til VM. Det er måske ikke ligefrem et super godt sted, må jeg jo så desværre erkende, siger Jørgensen.

Anders Antonsen spillede et lige opgør mod den koreanske veteran Lee Hyun Il. Antonsen vil givetvis ærgre sig over afslutningen på kampen. Bagud 13-15 i tredje sæt snuppede Anders Antonsen seks point på stribe og kom foran 19-15. Kun for at se Lee Hyun Il gøre kunststykket efter med seks point i træk, så sydkoreaneren sikrede sejren med cifrene 21-19, 10-21, 19-21.

Mixeddoublerne Sara Thygesen/Mathias Christiansen og Christinna Pedersen/Joachim Fischer er ligeledes ude. Det samme gælder damedoublen med Sara Thygesen/Maiken Fruergaard.

– Jeg blev syg, da vi kom hertil fra Jakarta, og har ligget med dårlig mave og feber i to dage, så jeg må nok tage den på min kappe, siger Joachim Fischer til TV 2 SPORT.

Der er fortsat to danskerkamp tilbage, men det kræver gedigne overraskelser for at Vittinghus får selskab i anden runde.

Se alle resultater fra Australian Open 2017.

Læs også

VEB bruger ufine kneb: Får Vittinghus’ mormor til at servere lever

Der er Badmintonliga-brag i Skælskør tirsdag aften, hvor TSS tager imod VEB fra Vendsyssel. Der …

En kommentar

  1. Godt gået , giv den bare gas H.K.S.V

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.