Solrød og Gentofte i front

Loading

Anden runde af 1. division er nu spillet, og det blev med endnu en solid sejr til Gentofte, der mere og mere ligner et hold som kunne være på vej tilbage i Badmintonligaen.

Solrød 2 har ligesom Gentofte maksimum point, i bunden finder man tilgengæld tre hold: Skovshoved 2, Højbjerg 2 og Hvidovre, som alle har 0 point.

Seneste resultater

TidHjemmeholdUdeholdSpillestedResultat
ma 26‑11‑2018 19:00Højbjerg 2Greve 2Højbjerg Badmintonhal12-1
ma 26‑11‑2018 18:30Værløse 2Solrød Strand 2Værløsehallerne3-10
ma 26‑11‑2018 18:30LanghøjAalborg TritonLanghøj Hallen9-4

Skovshoved 2 – Gentofte
Gentofte fik en fantastisk start på holdkampen, da både de to mixeddoubler og damesingler blev vundet, og så endda i to sæt. Dermed var nedrykkerne foran 4-0 fra start af. Skovshoveds herresingler, anført af Christian Lind Thomsen, fik dog rettet op på den dårlige start, og kunne med tre ud af fire sejre reducere til 5-3.
De resterende fem rene doubler endte med sejr til Gentofte i de fire, hvoraf de fire af kampene var i tre sæt. Så selvom at kampen endte med 9-4 til Gentofte kunne det meget vel have tippet over til Skovshoved.

KMB2010 – Værløse 2
KMB fik rejst sig efter nederlag i første runde, og med 7-6 fik de hentet to point mod Værløse 2. De første kampe var med KMB i førersæddet, da de med sejr i de to mixeddoubler og en damesingle var godt på vej. Efterfølgende var det tid til herresinglerne, og her blev det med en deling, stillingen 5-3 inden doublerne.
Her fik Værløse hentet de tre, og dermed også en enkelt point i holdkampen.

Højbjerg 2 – Solrød 2
Højbjerg 2 tog i mod Solrød 2 i en kamp hvor singlerne for Højbjerg havde en skidt dag. Ud af de seks singler blev det kun til en enkelt sejr, og på trods af at have vundet begge damedoubler, en mixeddouble og en herredouble blev det ikke til point for hjemmeholdet.

Hvidovre – Triton Aalborg
Triton forsatte den gode sæsonstart, og fik alle tre point da de var på besøg i Hvidovre. Kampen var ellers ganske jævnbyrdig, men med sejr i alle tresætskampe fik Triton alle point med hjem.
Hvidovre havde helt frem til herredoublerne gode muligheder for point, efter at de rene damekampe alle var blev vundet, og sammen med en sejr til Rune Ulsing i første herresingle stod den 5-5 inden herredoublerne.
Her endte det med tre sejre til Triton.

Næste runde i 1. division spilles d. 8. og 10. oktober.

lø 08‑12‑2018 16:00Greve 2KMB2010Greve Idræts Center hal 2

Gentofte vendte her til aften et truende nederlag til sejr i Golden Set i Badmintonligaens …