Foto: @ Rico Hansen

Persson er hot hot hot

Loading

Greve tog det danske mesterskab i badminton, efter en medrivende finale. Det helt store øjeblik i kampen var da Joachim Persson slog Danmarks bedste herresingle Jan Ø. Jørgensen i fem sæt.

1-1
Kampen startede med en pointdeling, efter at herredoublen med Carsten Mogensen og Mads Conrad i tre sæt vandt over Mikkel Delbo og Rasmus Mangor. Damesinglen blev vundet af Greves Michelle Li, som brugte fire sæt på at reducere til 1-1 i kampen.

Den næste kamp var damedouble og her var der ikke ret meget tvivl om udfaldet, efter at Greves Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen slog Tine Baun og Emelie Fabbeke 12-10, 11-5 og 11-6.

Persson to the rescue
Det var så tid til herresinglerne og her var første kamp Joachim Persson mod Jan Ø. Jørgensen. Her skiftedes de to herre til at tage et sæt, og så skulle der et femte sæt til. Her var det i sidste ende Joachim Persson der med 11-9 kunne tage sejren.

– Det er afgørende, at jeg prøver at holde mig inde i kampen. Jeg føler egentlig, at der er mange ting, jeg kan gøre bedre. Til dels spiller jeg urutineret, men når jeg kommer bagud samler jeg mig heldigvis op, og gør de ting taktisk jeg ved jeg skal gøre, fortæller Joachim Persson til BadmintonBladet.

Samtidig havde Ka Long vundet de to første sæt i hans kamp, og så lignede det en afgørelse på kampen. Christian Lind Thomsen kæmpede sig dog tilbage, og med 12-10, bragte han spændingen tilbage i kampen. I sidste sæt kunne Ka Long med 11-7 sende guldet til Greve.

– Jeg er meget stolt over Ka Long, der som 21-årig kan komme ind i en guldkamp, og vinde sin herresingle, roser Persson sin unge holdkammerat.

Skovshoved taber dermed for tredje år i træk Guldmatchen. Greve derimod kan se tilbage på en sæson hvor de sluttede som nummer fire i grundspillet, men altså nu kan stå som danske mestre.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.