Koreanske doublestjerner vender tilbage

Yoo Yeon Seong (tv) med tidligere makker Lee Yong Dae. Foto @ Badmintonbladet

Loading

Da der blev spillet VM i badminton i Ballerup i 2014 var der tre koreanske herredouble par på præmiepodiet. Samtlige seks spillere er stoppet på det koreanske landshold siden, men nu dukker flere af dem op igen.

Yoo Yeon Seong, Kim Gi Jung og verdensmester anno 2014 Ko Sung Hyun er alle tilmeldt Korean Master Gold Grand Prix, der bliver spillet fra 28. november i Gwangju.

Der har været flere meldinger og kontroverser omkring de pensionerede koreanske spillere. Formelt giver det koreanske badmintonforbund kun spillere på landsholdet eller over 31 år lov til at stille op i internationale turneringer, og Yoo har spillet et par turneringer med en malaysisk makker.

Lee Yong Dae, som mange nutidige badmintonelskere vil huske for sin eminente herredouble med blandt andre Ko Sung Hyun og Yoo Yeon Seong, vandt mange Superseries titler, men aldrig VM. Til gengæld vandt Lee som 18-årig OL i mixeddouble i med Lee Hyo-jong. Lee spiller nu i private ligaer rundt om i verden, og han er del af Yonex Legend, som markedsfører Yonex-brandet sammen med blandt andet Peter Gade.

Kilde: Badzine

Læs også

Denmark Open: Sikker sejr i herredouble

Herredoublefinalen ved Denmark Open stod mellem de kinesiske underdogs, Liu Cheng og Lu Kai, der …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.