Ingen danske titler i Portugal

Loading

Med tre danske finalepladser ved Portuguese International så det lyst ud i forhold til at nappe titler i det portugisiske. Det blev desværre ikke til nogle, hvor Victor Svendsen var tættest på i hans kamp mod Ikasts Dey Subhankar.

Første kamp var damedouble og her skulle Emilie Juul Møller og Mai Surrow forsøge sig mod japanerne Chisato Hoshi og Naru Shinoya, som endnu ikke havde afgivet et sæt til turneringen.

Japanerne afgav heller ikke sæt i finalen, og slutcifrene lød således på 21-13 og 21-6. Næste kamp var mixedouble og her var det finske Jenny Nyström og Anton Kasti der løb med titlen.

Steve Olesen og Mathias Estrup var så næste par, og de skulle også møde et japansk par. Her blev det heller ikke til dansk sejr, og det sluttede med cifrene 21-16 og 21-8.

Victor Svendsen skulle i herresingle op mod Ikast Dey Subhankar. Det blev til en tæt kamp, hvor Svendsen tabte med to gange 21-19. Første sæt så ellers ud til at gå Svendsens vej, men Subhankar kom fra 16-19 op og vandt sættet. Andet sæt var mere jævnbyrdigt, hvor sejren kom i hus efter at Subhankar havde ført 18-16.

Resultaterne fra Portuguese International

Læs også

FZ FORZA Nantes International • 3 x Guld!

FZ FORZA Nantes International Challenge 2024 • 3 🇩🇰Finaler ➡️ 3 x🏆 og 1 x🥈‼️🍾🥂⭐️ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.