Hans-Kristian Solberg Vittinghus kollapser i tredje sæt

Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Foto @ Tine Bay

Loading

Hans-Kristian Solberg Vittinghus mødte her til aften Tian Houwei, men kineseren viste sig bedre i de afgørende situationer, som gav ham sejren til sidst.

Næste mand, der skulle i ilden, var Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Modstanderen var Tian Houwei fra Kina, der er seedet 10’er, og efter Lee Chong Wei’s exit, så måtte begge spillere se gode muligheder i forhold til længere avancement i turneringen.

Hård fysisk fight
Det var tydeligt at se, at Vittinghus lige skulle se Tian Houwei an i første sæt. Der blev spillet lange dueller, hvilket begge spillere var interesseret i. Desværre for Vittinghus, så fulgte Tian Houwei godt med, og det blev til for mange unødvendige fejl for danskeren.

Det gav sættet til Tian Houwei med cifrene 14-21.

I andet sæt var det som om, at Tian Houwei var mør. Vittinghus insisterede på længere dueller, hvilket gav pote. Efter flot fight gik andet sæt til danskeren med 21-17.

Krampe i tredje sæt
I tredje sæt var det svært at spå, hvem der skulle løbe med det hele. Føringen skiftede utal af gange, men det var Vittinghus, der kom først til elleve. Det så længe ud til, at det var Vittinghus, der skulle stå som vinder, men Tian Houwei tog ni point i streg for at vinde tredje sæt med 16-21.

Desværre var der en mulig forklaring på, hvorfor kollapset skete.

– Jeg får krampetrækninger i læggen ved 3-0 i tredje sæt, og selvom jeg stadig godt kan eksplodere, sætter det sig lidt i hovedet på mig. Jeg er sådan set ikke i dårlig form, men jeg tror bare, jeg har spist for lidt. Det kan lyde uprofessionelt, men jeg kan ikke rigtig se nogen anden forklaring, sagde Vittinghus efter kampen.

Læs også

Malaysia Masters 2024 • Super 500 • D1

Dag 1. Tirsdagens kampe med danskere🇩🇰 • Onsdag spiller Kjærsfeldt, Busch & Vestergaard, Magnus Johannesen, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.