VEB's førstesingle Victor Svendsen er klar til finalen i Portugal. Foto @ iShoot

Tæt kamp mod Odense, men VEB-træner vil have alle tre point

Loading

Det ligner en meget tæt kamp mellem Vendsyssel Elite Badminton og Odense tirsdag aften (4. oktober) i Arena Nord, men VEB-træner Morten Olsen går klokkeklart efter alle tre point.

– Efter to flotte kampe mod Skovshoved og Greve lægger vi pres på os selv. Vi skal vise, at vi har niveauet til at være med i den bedste halvdel af Badmintonligaen, og vi skal have alle tre point mod Odense, siger Morten Olsen.

Han ønsker ikke at kommentere chancerne i de enkelte kampe, men der er ingen tvivl om, at fynboerne har et lille overtag i både damedouble og mixdouble, mens VEB tilsyneladende står stærkest i damesingle og herredouble.

Dermed får herresinglerne afgørende betydning, og her er det interessant at se, hvordan VEB’s Raul Must reagerer, når han møder sine tidligere holdkammerater fra Odense. Esteren skiftede jo inden denne sæson fra netop Odense til Fyn.

– Raul vil naturligvis gerne gøre det ekstra godt mod Odense. Jeg håber, at han bruger sin rutine til at hente sæsonens første sejr, siger Morten Olsen.

I anden herresingle skal Victor Svendsen prøve kræfter med Patrick Bjerregaard. De mødte hinanden for to uger siden i Polen, og her vandt VEB-spilleren i tre sæt. Victor Svendsen strøg i øvrigt helt til tops i turneringen i Polen, og han fulgte sejren op med at kvalificere sig til kvartfinalerne i den forgangne uge i Prague Open. Victor spillede 11 kampe i alt i de to turneringer i Polen og Tjekkiet!

Morten Olsen er i gang med sin anden sæson som træner i VEB. Han er dog bekendt med resultatet, da VEB senest mødte Odense i Arena Nord. Det var i november 2014. Odense vandt med 6-0.

– Jeg husker det som en vildt resultat, men det sker ikke denne gang, med mindre alle vores spillere brækker benet, udtaler VEB-træneren.

Lasse Mølhede får sæsondebut på ligaholdet, efter at en knæoperation har holdt ham udenfor.

Pressemeddelelse: Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …